• bir eko yaşam projesi. çiftlik kırklareli'nin demirköy ilçesinde bulgaristan sınırına yakın noktasında ve iğneada'ya 11 km uzaklıktadır. 5 çiftlik evi ve 5 bağ evinden oluşup toplamda 10 ailenin yaşamı için tasarlandı. şu an tüm evler sahiplenildi sanırım. ama tipik yatırımcı bu çiftlik evlerini sezonluk ya da günlük/haftalık kiraya verebilir diye düşünüyorum.
  • yalnızca 1 çiftlik evi ve 1 bağ evi satılık durumda olan yaşamak istenen yer.
  • trakya'nın süt ve süt ürünleri ile sucuk ve füme et gibi lezzet bombalarını içeren gıda serisine sahiptir.
  • gösterişli yılbaşı vitriniyle bebek manolya sokak'ta bugün itibariyle açılan dükkandır.
  • hani sürekli eskiyi anlatırlar ya, her şey eskiden güzeldi ya, eski insanlar o dostluklar kalmadı ya, hah işte o insanlar orada yaşıyorlar.

    palivor çiftliğinde avcılar köyü ve hamdibey köylerinde. palivor çiftliğinde sorumlu kişi olan kadri bey kadir diye de biliniyor. çalışanlardan atilla, eşi ve küçük kızı melike. avcılar köyü sakinleri ve muhtarı. insanlar o kadar samimi, iyi niyetli, dürüst, misafirperver, cana yakın ve içten ki gülüşleri, bakışları, karşılıksız, beklentisiz sohbetleri size zamanda yolculuk yaptırıyor. tabi burada iğne adanın bozulmamış doğası, yanı başınızda tertemiz şırıl şırıl akan derenin huzur veren sesi de unutulmamalı.

    zamanında göçe zorlanmış insanların bıraktıkları 150-200 yıllık eski evler, şimdi o evlerde oturan yaşlı insanlar.
    jandarmanın kuş uçurtmadığı sınır karakollarından geriye kalan terk edilmiş yıkılmış harabeler. belli ki nice acıya trajediye şahit olmuş bir coğrafyada yaşamaya çalışan yoksul ama mutlu insanlar.

    vakit bulursanız gidin görün yürüyerek yada bisikletle yada arazi araçlarıyla gezilebilecek parkurlar var.

    bulgaristanla aramızda sadece bir nehir olduğunu bilmiyordum mesela ama öyleymiş nehri geçince bulgaristandasın. (bkz: avrupaya kaçak giriş)

    ya longoz ormanları,

    iğne adanın eşsiz sahili, tertemiz denizi,

    geç olmadan gitmeniz için sadece birkaç sebep.
  • carrefour'da görüyorum bu markayı. kuru et'in kilosuna 200 lira gibi bir fiyat koymuşlar. nası yani derken web sitelerine bakıp şunu görünce sustum ve bir sigara yaktım. teşekkürler.
  • katkısız gerçek et ürünlerini güvenle yediğim marka.

    çok az var böyle.
  • patates cipsi lays'ten guzel. şimdilik bu kadarına gücümüz yetti.
  • keçi yoğurdu, kıvam ve lezzet olarak piyasadaki hazır yoğurtların en iyisi olan marka.
  • online alisveris yapilmamasi gereken bir ciftlik.bildiğin çiftlik
hesabın var mı? giriş yap