• bu zamana kadar basliginin olmamasina sasirdigim, yaklasik 2 milyon takipcili youtuber. karantinada oldugumuz su gunlerde, evde kan ter icinde kalana kadar egzersiz yapip o son atistirdigimiz biskuvi paketini yakabiliriz mesela *. yalniz beginner videosu bile bastan agir gelebilir abla cok hizli ve profesyonel. fitness gecmisim olmasina ragmen beginner bittiginde oluyordum nerdeyse *
  • karantina göbeklerinin düşmanı, zalım sporcu abla.

    arkadaş bir de kolay yapıyor ki hareketleri... insanın siniri bozuluyor. 15 yıldır düzenli spor yapan, müthiş dikkatli beslenen bir arkadaşım bile başlangıç seviyesindeki 10 dakikalık karın çalışmasını tamamlayamadı.

    birden yüklenmeyin ablanın güzelliğine kanıp, aman diyim. felç eder adamı.
  • 10 dakikalık abs workout videosunu 45 dakikada tamamladığına inandığım, ya da öyle inanmak istediğim güzel ve fit ablamız.
  • 3 yıldır dönem dönem takip ediyorum workoutlarını. gerçekten çok ağır gelebilir yeni başlayanlara, zira 10 dakikalık normal bir videosu bile hiit kadar yorucu olabiliyor. şu aralar sanıyorum canlı yayın da yapmaya başlamış, takip edebilirsiniz.

    diğer youtuberlara göre ise workoutları ciddi şekilde sonuç veriyor diyebilirim. bundan önceki tecrübemde bir ayda gözle görülür fark oluşmuştu. sonuç olarak önemli olan motivasyon.
  • youtube‘daki en sevdigim workout videolarinin sahibi. gercekten yorucu ve zorlayici ancak calistiginizi hissediyorsunuz. alman disiplini ile workout yapmak isterseniz, siddetle tavsiye edilir.
  • karantina sürecinde eşimin youtube'daki videoları ile çalıştığı minnoş abla.

    gerçekten 10 dk yaptıktan sonra terler içinde kalıyor ablada tık yok. :d

    ben daha çok workout'lardaki müziklerle ilgileniyorum, kime yaptırıyorsa güzel parçalar seçtiriyor.
  • en çok egzersiz sırasında konuşmamasını sevdiğim trainer. götümden solurken bidi bidi konuşan trainerlara sinir oluyorum. bu kız açıyor müziğini bam bam bam. onu görünce insan ilham alıyor sinir olmak yerine. jason deruloyu soluk soluğa bıraktığı bi videosu var pamela'da tık yok sfds. bir de instagramında 4 farklı seviyede haftalık workout listeleri yayınlıyor karantinadan beri. sıkı takipteyiz.
  • ben kan ter icinde spor matının ustunde can cekisirken . onun hic bir sey olmamış gibi normal hızda soluk alip vermesi cok sinir bozucu. 1 aydir yapıyorum sonuclar sasirtici
  • yıllardır aradığım yoğun antrenmanı yaptıran kız.
    gerçekten çok sağlam ve güçlü ve öyle olmasına rağmen azman gibi kaba görünmüyor.
    sabahları onun videoları ile spor yapıp kan ter içinde kalmak ve oldukça forma girmek beni acaba pandemiden sonra artık spor salonuna gitmeme gerek yok mu diye düşündürüyor.
    caro daur var bir de bu kız da çok iyi.
    takip edebilirsiniz.
    arada bunu arada onu açıyorum.
  • kendisi bu aralar en iyi arkadaşım, her mecradan takibe başladım. egzersizleri çok yorucu ve güç istiyor ama o kadar mükemmel sonuçlar aldım ki bu kız niye daha önce çıkmamış piyasaya diye düşündürdü
hesabın var mı? giriş yap