• çok güzel şarkıları olan yunan şarkıcı. eixa kapote mia agaph ve ginete şarkıları mükemmel. özellikle eixa kapote mia agaph inanılmaz tanıdık geliyor ama çıkaramadım henüz.
  • symi'de bir dükkanda duyup, dükkanın sahibi kadına kim olduğunu sorduğumda öğrendiğim yunanistan'ın yeni yıldızlarından biriymiş.

    dikkatimi çeken şarkısına gelecek olursak;

    http://www.youtube.com/watch?v=bglutpauojk
  • 3 gündür nasıl denk geldiğimi bilmediğim halde loop'ta sürekli dinlediğim "to fidi" isimli şarkıyı söyleyen güzel sesli adam.

    şarkı : link

    ps : tam bir rakı sofrası şarkısı olduğunu düşünüyorum dinlerken, ramazanda olacak iş değil.
  • yunanistan'da kendisinin şarkıları her barda mutlaka çalar. ayrıca yunanlar kafasını sürekli garip garip sallamasından dolayı çok dalga geçerler.
    (bkz: youtube ile meşhur olanlar)
  • bir insanın her şarkısı mı güzel olur diye düşündüren yunan şarkıcı. ayrıca türk müziğine çok yakın şarkıları. başlarken bu hangi türkçe şarkıydı diye düşünebiliyorsunuz. sesi de tipik yunan erkek şarkıcısı gibi. dinledikçe yunanca öğrenme isteğini artırıyor.
  • her şarkısın ayrı güzel bu pezevengin ama ben buna sardım gidiyor sabah akşam cineteee cineteeee https://www.youtube.com/watch?v=l_tbhlyslbm
  • banyoda gitar çalıp, şarkı söylerken video çekmesi sonucu keşfedilmiş, kalitesiz, ağlak ağlak aşk şarkıları yazan, acılı şarkılarını söylerken arkasında bir dolu manken kızı dans ettiren ismail yk gibi biri benim gözümde. dinlemeyin, dinlettirmeyin.
  • atina'da geçirdiği trafik kazası sonucunda vefat eden şarkıcı.

    çok büyük şarkıcıydı, çok daha büyük bir star olacaktı. 32 yaşında gencecik hayatına veda etti.

    yarın atina'da yeni mekanda yeni programa başlayacaktı. yeni şarkısını ilk kez yarın söyleyecekti. daha geçen ay kendisini sahnede canlı canlı bir kez daha izlemiştim, yine hayran olmuştum. inanılmaz üzücü, büyük şok. şimdi, o gün çektiğim videoları açıp izleyemiyorum resmen.

    güle güle panteli mou, biz seni şarkılarınla hatırlayacağız.
  • bütün çevreme hunharca dinletip, hepsine tek tek alıştırıyodum. "ben pop dinlemem" diyen adamın bile saygı duyup zevkle dinlediği, hassas şahsiyet, gencecik yaşında trafik kazasında gitti.
    en son klibi (bkz: https://www.youtube.com/watch?v=nbnshbdye0g) ülkesinde son zamanlarda çok üzerine gelinmesine neden olmuş idi.
    hatta kazadan önceki akşam (dün akşam) gittiği programda bu sosyal medya tacizleriyle çok üzgün ve mutsuz olduğunu söylüyor arkadaşları.
    hep sevcem ben seni güzel adam.
hesabın var mı? giriş yap