• türkiye'de yaygın inanışa sahip olduğunu düşündüğüm din. onlara göre allah değil, para dan başka ilah yoktur. para sayma makinesi kulu ve elçisidir. para için her türlü yalanı söyler, her şekile girer, karısını kızını satar, hırsızlıklara göz yumar, her türlü değerinden vazgeçer. paraya secde eder, parayla günah çıkarır, para için onun bunun önüne yatar, fix deposit yapar, para için göt yalar, yetim hakkı yer, milletin amına koyar.

    bu çakma dini, islama en büyük tehdit olarak görüyorum. inançlı ve muhafazakar insanlar dikkatli olsunlar. etraflarında bu dine mensup sözde müslümanlar olabilir.
  • (bkz: akp dini)
  • türkiye'de inananı en fazla olan dindir. peygamberi erdem başçı, tapınma yeri merkez bankasıdır.
  • ülkenin tüm gündeminin özetidir. sadece bugün konuşulanlara bile baksanız bu dinin mensuplarını şıp diye tanırsınız.

    15 yılda işin boyutu toplumun yarısını cehennemlik olmakla, terörist olmakla itham etmeye kadar vardı. bunu yapanlar da siyasal islam adı verilen para dininin sözde din adamları, sözde imamları.

    ben size söyleyeyim türkiye bu dine tümüyle teslim olmuştur. gücü elinde bulunduran siyasi aktörler ve stepneleri bu dinin uğruna insani tüm değerleri yok etmişlerdir.

    o nedenle hiç boşuna halkın şu kadarı müslüman, islamiyet şöyle önemli, böyle anlamlı tatavası yapılmasın. zaten islamiyet'in iyi kötü hakkıyla yaşanabildiği tek yer atatürk'ün izinde ilerleyen laik türkiye cumhuriyeti idi. onun da yıkılma sürecine girmesiyle islamiyet de açıkça yok olmak üzeredir.

    herkese hayırlı -şey pardon hayırlı diyince cehenneme gidiyorduk- o zaman herkese bol paralı yeni dinler dilerim.
hesabın var mı? giriş yap