• inci sozluk formatsizligindan gelme bi baslik.

    bilal aranir, tayyip vasitasiyla paralari sifirlamak icin arandigi soylenir, icimizden gecen tutar kadar x yere getirmesi rica edilir, oradan alinir.

    (bkz: beyin bedava)
  • malum partiye uye olup malum dernege bagis yapin.

    yuzde yuz calisip yuzde bi milyon kazandiriyor.
  • sahte 5 tl basin.

    edit: şaka haaa.. sonra basim derde girmesin.. siz en iyisi 100 tl basin.
  • malum partinin ilçe başkanlığına giden yoldur.
  • işe girmeyin. işe girerseniz sadece para kazandığınızı sanıyorsunuz ama aslında kazanmıyorsunuz. ben girdim oradan biliyorum. bir kere bulaştığınızda da kurtulmanız çok zor. hala kurtulmak için çabalıyorum.

    ancak edindiğim tecrübelere göre yasal olarak en hızlı para kazanma yöntemi kendi işini yapmak. işe girip birilerine para kazandırmaktansa kendi işini yapıp para kazanmak gerek.

    tabi her iş hızlı bir şekilde para kazandırmadığı gibi her kendi işini yapan da başarılı olacak diye bir kural yok. bunun için önce kişisel beceriler sonra çevre sonra da uygun şartların denk gelmesi ya da getirilmesi gerekiyor.

    tüm bunları sağladığınızı varsayarsak son olarak hangi işin yapılacağı konusu kalıyor.

    bu da size kıyağım olsun : (bkz: ikrazat)

    edit: ikrazat için yeni lisans alamazsınız artık ama, hala yapmanın yöntemleri mevcut. devlet ikrazat firmalarını faktoringe çevirmek istiyor. zira bu kuruluşlar faktoring işlemlerine çok benzer işlemleri çok basit ve neredeyse hiç evrak istemeden hallediyorlar. ver çeki al parayı gibi örneğin. tam olarak iptal edilmeden lisanslar hala para kazanmanın en kısa yoludur bu sebeple yasal olarak.
  • giriş, kişi başı 5 tl...
  • gelişmekte olan ülkelere gitmektir. türkiye artık gelişmekte olan bir ülke sayılmaz. yeterince gelişti. fırsatlar paylaşıldı. her şey yerli yerine oturdu. piyasalarda rekabet oldukça fazla. türkiye dünya ölçeğinde gelişmiş bir ülke sayılabilir. bu nedenle yeni gelişen ülkelere git. turistik bir gezi yap. esnafları gez. mutlaka türkiye'den getirip oralarda satabileceğin veya eksikliğini göreceğin şeyler olacaktır. bunu yaparsan çok para kazanacaksın. şu an hayal edebileceğinin çok ötesinde. büyük sermayelere de gerek yok başlamak için. kaparonu verirsin ödeme alınca ödeyeceğim dersin olur biter. bütün piyasa böyle çalışır. gezmen lazım. internetten bakarak olmaz. al bir uçak bileti ve git. güney amerikaya git. afrikaya ve asyaya.
  • hırsızlık yapabilirsiniz veya siyasete atılabilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap