• afişindeki köpeğin aynada yansıması yoktur.!!!
  • micheal haneke'nin çektiği üçlemenin son halkası

    --- spoiler ---

    sürekli gece kamerasıyla gerilim yaratılıyor. izleyici devamlı ekrana bakıp sıradışı bir şey bulmaya çalışıyor, paranoyak oluyor fakat hiç bir şey gerçekleşmiyor. bir kaç tava düşme sahnesi yaşanıyor fakat filmin sonunda onlar da mantıklı bir nedene bağlanıyor.

    --- spoiler ---
  • viral tadında bir teaser yayınlanmış... http://www.youtube.com/watch?v=1rtoixrxay8
  • ani zıplatma hoplatma potansiyeli yüksektir.türkiye için fragmanı merak ediyorum.bakalım eleman gene fragman sonunda paranormıl ektiviti "üç" diyecek mi?
  • trailer ı görücüye çıkmış:

    http://www.youtube.com/watch?v=twhfeqqfc30

    aslında konu güzel, kızın içine giren demon nasıl girmiş ne etmişler de başlarına bu belayı almışlar onu irdeliyor 1988'den kalma video görüntüleriyle. fakat eğer ciddi ciddi ilk iki filmdeki demon'ı bloody maryye bağlayacaklarsa yazık günah, umarım öyle bi saçmalık olmaz.
    bu mudur hikaye yani, bu veletler bi gün canları sıkılınca aynanın karşısına geçmişler, işte her şey o günden sonra boka sarmış. kan gövdeyi götürmüş, aileler yok olmuş falan. yok canım?
    tamam ilk iki film tuttu, sıfıra yakın bütçeyle iki film çevirip hayvanlar gibi para kazandınız ama, muhtemelen seriyi sonlandıracak film için daha yaratıcı bir şeyler beklemek 6 yaş ve üzeri her izleyicinin hakkıdır sanıyorum.
  • yeni yayınlanan trailer'ı ile kafamda soru işaretleri bırakan paranormal activity serisinin yeni ve galiba son filmi. ilk iki filmde bariz demon konusu işlenmiş, hatta ikinci filmde çok anlık da olsa şeytan çıkartma enstantanesi verilmişken bloody mary ile demon arasında nasıl bir akrabalık bağı kuracaklarını çözemedim. konuyu bloody mary'de bırakırlarsa herşey eksik kalacak. oradan bir demon penceresi açmaları, sonra o demon ile ailenin ilk doğacak erkek çocuğunu alması üzerine anlaşma yapmaları filan lazım ki minik hunter harcanacak ileride. bir de şu aklıma geldi, birinci filmde kız çocukluğuna dair bir şey hatırlamıyordu yanlış bilmiyorsam. e yavrucum, kamera kayıtlarınız varmış sizin hatırlamıyorsan aç izle*
  • birincisi ve ikincisi çekilmiş olan bir korkulu filmdir.

    ayrıca bugün sabah 57. sıradan 11. sıraya emin adımlarla çıkarak gösterim yapılacak ilk 20 ülke arasına girdik. tam da aşağıdaki linkten.

    http://www.paranormalmovie.com/…#center=2/-9.7/13.0
    twitter da paylaşmamız yeterli oldu.

    (bkz: anketi kazanma psikolojisi)
  • güzel bir de trailer ı var ki gece gece çok korkutmuştur.*

    http://www.youtube.com/watch?v=ao8bbymjh8g
hesabın var mı? giriş yap