• tersinin de, "seksiligin her erkeği elde edebilmesi", olarak geçerli olması.

    en benim diyen erkekler bile tek gecelik ilişkiye, kadın davetkarsa koşarak gider.
  • uygun oranlarda karbon, hidrojen oksijen ve azotu karıştırma yöntemiyle de kadın elde edilmesi mümkün; siz o yola gidin, en kolayı.
  • beceriksizliğini diğer bir kötü özelliği olan fakirliğinin arkasına saklamaya çalışan beyinsiz erkek beyanı.
  • "her kadin" ifadesi sakat saptama. sonucta saptayabilmek icin saglam sap ve nefes alan her kadinin "elde edilmis" olmasi gerekliligi mevcut..

    genelleme yapmazsa olecek hasaligina selam olsun ^^
  • bir kadını ne ile elde edebileceğinizi düşünüyorsanız, aynısının daha fazlasını bulduğuna kaptırabileceğinize hesaba katın.

    elde etmek değil, elde tutabilmek asıl mesele..
  • yaptığınız şakanın ve bu komik paylaşımınızın, muhtemel ve gerçekleşen sonuçları için milyonlarca örnek içerisinden aklıma gelen ilk örneği vereceğim ; inan ki uzak değil

    (bkz: uyuyan yolcunun suratına boşalan metro muavini)

    yapmayın, etmeyin, yaptırmayın, ettirmeyin.

    kadın, erkek, müslüman, hristiyan, sağcı, solcu, dinli, dinsiz olmayın, bu şekilde olunmasına müsaade etmeyin. insan olun ya da olmayın. tüm bu yukarıdaki ayrımları ancak bundan sonra yapmak mümkün oluyor.
  • yanlis onerme. parayla her kadin elde edilemez ama bazilari elde edilebilir.

    diyelim ki 100 kadindan 20'sini parayla elde edebiliyorsunuz

    onlarin icinden de guzel olanlari cikabilir.

    diyelim ki bu 20 kadindan da 10 tanesi yeterince guzel (parayla elde edilen kadinlar genellikle daha bakimlidir. o yuzden oran %50)

    parayla elde edilebilen ve guzel olan kadinlar icinden de kisiligi o kadar da kotu olmayan (az ahlaksiz ve kabul edilebilir duzeyde para yiyici).

    diyelim ki bu 10 kadindan da 1 tanesi az ahlaksiz ve kabul edilebilir duzeyde para yiyici.

    yani teorik olarak parayla elde ettiginiz 100 kadindan 1 tanesi guzel ve iliski yurutulebilir kadinlardir. (sabir ve kadin icin para harcama limitiniz yukseldikce bu oran cok daha yuksek degerlere cikabilir)
  • milyar dolarlarla(veya en azından yüz milyonlarca dolarla) oynayan, yatı, helikopteri vb. olan adamların, çoğu kadını elde edebildiği/edebileceği doğrudur.

    bu, 7-8 bin tl net maaşlı, 10 bin tl net maaşlı averaj(veya averajüstü) bir "beyaz yakalı"nın, kadınlar konusunda avantajlı olduğu anlamına gelmez. söz konusu olan, evet türkiye ölçütlerinde yüksek bir gelir olsa da, kadınlara çekici gelmenizi sağlamayabilir.

    zengin olacaksan tam olacaksın. kadınlar "orta-üst sınıf beyaz yakalı kitle" için çıldırmıyor.
  • fazla publicagent izleyen insan gorusu. yok arkadas oyle sey yok tabi yani %10 kadar yok yada %5 mi acaba
hesabın var mı? giriş yap