• tek günlük klasiklerin en prestijli yarışının 2011 ayağı. 11 nisan pazar günü 258 km'lik parkurun geçilmesiyle gerçekleşecek. eurosport da 13.30'da başlayacak ve saatler sürecek upuzun bir yayınla ekranlarda olacak.

    şimdi kısaca yarışı değerlendirelim...

    tour de france 2010'da paris-roubaix'nin taşlı yollarının bir kısmı kullanılmış ve çok sayıda yarışçı kaza yapmıştı. hatta frank schleck köprücük kemiğini kırıp abandone olmuştu. yani her zaman olduğu gibi kırıcı bir yarış bizi bekliyor. gözler en fazla tom boonen ve fabian cancellara'nın üzerinde olacak. malum; son 6 yılda boonen 3, cancellara 2 kez kazandı. her ne kadar galip gelemedilerse de, ronde van vlaanderen 2011'deki çekişmeleri de bunun bir kanıtı... thor hushovd'u da atlamayalım. 2009'da üçüncü, 2010'da ikinci olmuştu. performansı lineer doğrultuda ilerlerse bu yıl kazanacak demektir. ama sezon içinde yeterince iyi olmadığını not düşmekte fayda var. tabi beklenmedik gelişmeler (kazalar vs.) sonucunda farklı bir isim de öne çıkabilir. neticede paris-roubaix'den bahsediyoruz.
  • johan vansummeren'in kazandığı yarış.
  • film festivali nedeniyle kaçırmak zorunda kaldım ne yazık ki. caner eler'in dediğine göre yarın (bugün) tekrarı olacakmış.

    1. johan vansummeren .... 6s 07' 28''
    2. fabian cancellara .......... + 19''
    3. maarten tjallingii .......... ''
    4. gregory rast ................. ''
    5. lars bak ........................ + 21''
    6. alessandro ballan ......... + 36''
    7. bernhard eisel .............. + 47''
    8. thor hushovd ................ ''
    9. juan antonio flecha ....... ''
    10. mathew hayman ......... ''
hesabın var mı? giriş yap