• avustralya parlamentosu'ndan senatör larissa waters'ın gerçekleştirdiği eylem.
  • az gelişmiş ülke olmak böyle bir şey işte.

    bizim herkesin kıskandığı güzel ülkemizde ise biz, bebeleri henüz 2 aylıkken bırakıp işe dönüyoruz. çocuğun kişisel gelişimi için bunu yapmamız şart çünkü!

    bebelerimiz bu sayede, dede korkut destanlarında olduğu gibi birden ayağa kalkıp yürüyor ve henüz 3 ayları dolmuşken konuşmaya başlıyorlar. sonra da anne işe giderken el sallıyorlar arkasından, "sen çalış anneciğim, ben seni beklerim" diye. neticede çocuğa bazı sorumluluklar vermek lazım ki o da bilinçli bir birey olarak yetişsin. elin gavuru nereden bilecek bunu?

    hem bizim bu örnek niteliğindeki sistemimiz sayesinde, başlıkta bahsedilen hikayedeki gibi çirkin manzaralar da yaşanmıyor. bebek emzirmek de ne demek allasen; bu devirde emzirmek mi kalmış? bizim ülkemizde, anne 2 aylık bebesini bırakıp işe dönerken sütten kesme işlemini de gerçekleştiriyor ve bu sayede bebekler bağımlılık denen şeyden bihaber büyüyorlar ki ileride de uyuşturucuya, sigaraya, alkole alışma ihtimalleri azalmış oluyor böylece! ama dedim ya; elin gavurunun umurunda mı böyle şeyler? cahil cühela!

    böyle böyle bu günlere geldik biz; kıskananlar çatlasın!
  • ağlamıyorum gözüme medeniyet kaçtı.
  • (bkz: memeniyet)
  • şovdan başka bir şey değil, olamaz.
hesabın var mı? giriş yap