• bilgilendirme desem değil, reklam desem gönül razı değil tarzı bir girdi başlığı
  • öncelikle reklamın hayırlı olsun. kaç para aldın?

    ayrıca bu yöntem, arabayı satarken de hiç hasarı yok, çiziği yok bilmem ne diyenlerin yöntemi.

    bir gün, bizim arabaya malın biri düz yolda biz ışıkta beklerken, geri geri geldi ve çarptı, neymiş trafik varmış. kornaya basmamıza rağmen, bağırmamıza rağmen. aq lazı. neymiş dalmış konuşuyormuş. arabası kevgire dönmüş zaten.
    biz arabanın boyası kalkan tarafı fotoğrafladık. satacağımız zaman kandırma olmasın diye. çok çok az bir zarar olmasına rağmen bunu yaptık.

    not: bütün lazlar kötüdür demiyorum güzel kardeşim, benim tanıştıklarım namuzsuz.
  • el emeği ile yapılan işlem. parça değişmiyor, boyanmıyor.

    böylece ''değişen, boya'' takıntılı vatandaşlar birbirine araç satarken sorun olmuyor. birbirlerine hasarlı, tamir edilmiş aracı hasarsız adı altında satmanın yolunu bulmuş oluyorlar.

    işlemin fiyatı, hasarın parça değişimi ve boyanması ile oluşacak rakam + değişenli, boyalı aracın ortalama değer kaybı baz alınarak hesaplanıyor.
  • bunlar tam bir fırsatçıdır. istanbul'da dolu felaketi yaşandıktan sonra, ellerini sıvazlayarak kurbanlarını beklediler.

    abartmadan söylüyorum, her gelen arabaya ne bir çöküntü sayma ne bir dikkatli bakış, direk olarak 1500-2000-2500-3000 kafaya göre fiyatlar uydurdular. doludan önce 20 liraya yapılan rütuşu 200 liraya çektiler.

    havalanında bomba patladığında, 200 lira isteyen taksicilerden çok farkları yoktur.
hesabın var mı? giriş yap