• içinde onlarca mini oyun bulunan, üç dört arkadaş toplanıp hunharca joystick mıncıklayacağınız oyundur. örneğin bir bölümde birbirinizin kümesinden tavuk çalmaya çalışırken, diğer bölümde kendinizi boks ringinde buluyorsunuz. her bölümün(mini oyunun) sonunda, herkesin puanını hesaplıyor. bu şekilde 10.000 puana ilk ulaşan kazanıyor.

    oyun oynamayı seven bir arkadaş grubunuz varsa, bir odada toplanıp oynayacak bir şeyler arıyorsanız kesinlikle pişman olmazsınız. sık güncelleme alıyor ve yeni oyunlar ekleniyor.(yeni oyunlar için bir daha para vermiyorsunuz) oyun steam'de mevcut.
  • 7 yaşındaki yeğenimin rakiplerine lobide uçan tekme atarken hunharca gülebildiği eğlenceli oyun. oyundan keyif almanın salt grafik, senaryodan ibaret olmadığını gösteriyor.
  • her ne kadar pummel party oyunundan önce çıksa da ondan daha başarısız bir oyun olmuştur. iki oyun birbirine oldukça benziyor ama pummel party'deki çeşitlilik daha fazla. party panic ise hızlıca kendini tekrarlamaya başlıyor, çok erken bayıyor insan.
hesabın var mı? giriş yap