• burhan felek lisesinin hemen alt tarafinda bulunan,8 senemi gecirdigim,benim zamanimda cok iyi olan fakat simdilerde tadi kalmamis okul.
  • çok güzel bir bahçeye sahip, arka tarafindaki köhne köskünde inanilmaz vakit geçirdigimiz güzel okulum...
    dizimde izleri durur hala o günlerdeki anilarin...
  • ogrencisi oldugum donemlerde oldukca iyi bir egitim vermekte olan ve cok iyi ogretmenlere sahip olan okul, anadolu liseleri sinavlarinda da oldukca basarili idi, ama su andaki durumunu bilemiyorum tabi...
  • 64 yıldır türkiye'ye aklı hür vicdanı hür irfanı hür, mustafa kemal atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda bireyler yetiştirmiş güzide okulumuz.

    yalnız artık bi sorunumuz var.. bu kadar başarıyı -muhtemelen- çekemeyen bi takım insanlar okulumuzu kapatmaya çalışıyorlar..

    organize olmak ve buna dur diyebilmek için oluşturulmuş facebook grubu linki: http://www.facebook.com/…/group.php?gid=49887869525

    ayrıca,

    6 mart 2009 cuma -bu cuma- sabah 8:30'da okul önünde basın açıklaması yapılacak. tüm eski mezunları bir olup bu saçmalığa dur demek için okulumuzun önünde bekliyor olacağız.
  • hayatımın 8 senenin geçtiği, eğitimin öğretimin hakkını sonuna kadar veren, laik, atatürk devrimlerine sonuna kadar bağlı öğrenciler yetiştiren güzide okulum. okulun el değiştririp il özel idaresine devredilme durumu varmış. nasıl bir zihniyettir bu? okul yıkmak... bu kadar mı kolay elden çıkarılabiliyor. deli gibi küfretmek isteği uyandı içimde bu zihniyete.
    6 mart cuma günü 8:30da basın okulun önünde olucakmış, bu gerikafalı zihniyetlerin varlığına bir dur demek için orada olacağım. lütfen sizler de duyarsız kalmayın.
  • zamanında öğrencisi olduğum, mahir çayan'ın da okuduğu güzel eğitimli, güzel okul.
  • 1999 yılında orta okulundan mezun olduğum sonrasında yıllardır uğramadığım okulum (du).

    bugün tesadüfen önünden geçtim. ancak koca okulu kapatmışlar... yerine paşakapısı mesleki eğitim merkezi gibi abuk bir yapı gelmiş. içeri giremediğimden tam emin olamadım ancak okulun bahçesini de kapatmışlar sanırım. okulun çevreside geçen 20 senede bayağı değişmiş.

    heyecanla gittiğim yerden iç sıkıntısı ile döndüm.
hesabın var mı? giriş yap