• öğrencilere uygulanan harç muafiyetidir.

    bendenizde bu yaz yapacağı interrail için pasaport başvuru yapacağım. bu muafiyet belgesini almak için ilgili vergi dairesine öğrenci belgesiyle gitmek yetiyor mu ? bunla ilgili bilgili arkadaşların vereceği bilgiler bu başlık altında gelecekte buna ihtiyaç duyan arkadaşlarada bilgi olur.
  • (bkz: ekşi duyuru)
  • alın tanım amına koyduğumun sistemcileri, paraport alınırken öğrencilere uygulanan muafiyettir.

    bu kadar sistemci olmayın gençler. bu sitenin sahiplerine inanılmaz paralar kazandırıyoruz. ve her bok kurallara uycak diye birşey yok bu gibi toplumun faydasına olan bi konu gayet burda başlık değeri kazanabilir. ekşi duyuru diye biten insanları anlamıyorum.

    özelliklede tanımda yaptım böyle sistemci adamlar başıma üşüşmesin diye.

    ispiyondan anladığım kadarıyla sistemci lavuklar rahatsız.
  • okuldan alınan bir belgeyle vergi dairesine başvurulduğunu hatırlıyorum. benden daha detaylı hatırlayanlar olur umarım.

    edit: bu entry bir tanım devamıdır ispikçi arkadaşım. şimdi elini o butondan yavaşça kaldır ve gerekli konuda bilgilendir kendini.
  • (bkz: ekşi forum)
  • bu konuda bilgisi olanlar yeşillendirsin,okuldaki belgeyi hocaya sunuyorum kadın benim bu belgeden haberim yok diyor nüfus müdürlüğünü arıyorum öğrenci belgesini vergi dairesine onaylat gel diyor kafam karıştı.
  • üniversite erasmus ofislerine ya da erasmus harici bir seyahat olacaksa direk rektörlüğe başvurarak alınabilecek yazıdır.
    maksimum 2 sene alınabiliyor ve 24 yaş altı için olan hususi pasaport ile alakası yoktur.

    aslında, 24 yaşının üstünde olup üniversite eğitimi görenler içindir bu belge. 2 senelik olarak alıp sonrasında da turistik gezi için kullanılabiliyor. eğitim ya da staj için yurtdışına çıkacak her öğrenciye verilir.

    24 yaş altı için ailesinde devlet memuru vb. olan varsa (bkz: hususi pasaport)
hesabın var mı? giriş yap