• içerik fonlama sitesi. sanatçılar için ideal.

    edit: dogru olan patreon.comdur. sozlukte web siteleri markalaşmadigi surece uzantisiyla birlikte baslik haline getirilir. aksi durumda web sitesinin adresi degil adi ile başlik açilabilir
  • herhangi rastgele bir youtube videosunun sonunda bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz ( bu da favorilerimden, yorum trafiği artsın istiyor senin ne düşündüğünü merak ettiğinden değil), beğendiyseniz beğenin (beğenmediyseniz beğenmeyin diyen yok, bazıları "beğenmediyseniz ne yapacağınızı biliyorsunuz =(" diyor max.) paylaşın (emredersin aq), twitter ve facebook umuzu takip (burada seyrettiğimden farklı birşey sunabileni görmedim sosyal medyadan da) edin ve bizi patreon (eşşek gibi çalışıp kazandığın paradan 3-5 bişey atarsın artık?) dan destekleyin lafını duymaktan gına geldi. bunu hem tüketici, hem de aynı zamanda bir içerik üreticisi olarak söylüyorum. bir projeyi desteklemek tüketicinin kararı olmalı, her seferinde beynini yıkayarak elde edeceksen ana akım medyadan ne farkın kaldı? git bir yapımcı bul kendine madem.

    patreon topluluk tarafından finanse edilebilecek yüksek bütçe gerektiren ve yapımcıların yakınından bile geçmeyeceği projeler için biçilmiş kaftan, o ayrı. ama her videonun sonunda bik bik bik bıktırıyorlar insanı. böyle kırmızı ışıkta arabaya çamurlu bir sıvı atıp siler gibi yapıp para bekleyenler gibi oluyor. gerçekten desteğinizi hakettiğini düşündüğünüz işleri belirlerken bunları düşünmekte fayda var.
hesabın var mı? giriş yap