• varligindan 8 ekim 2005 turkiye almanya maci sirasinda haberdar oldugumuz 1979 dogumlu alman futbolcu. annesi alman, babasi nijeryali.
    bazi bolgesel takimlarda oynadiktan sonra 2003/2004 sezonunda ikinci ligde arminia bielefeld formasi giymeye baslamis ve ayni sezon bundesliga'ya yukselmisler. 2005 yazinda ise werder bremen'e transfer olmus. ilk defa 16 aralik 2004 tarihinde japonya'ya karsi milli formayi giymis.
  • alman milli takımının new afro sağ beki. çok komik bir koşuşu ve kocaman bir poposu var. futbolcudan çok stoner'a benziyo.
  • almanya'da aşırı sağcıların nefretini çeken futbolcu. aslında gerald asamoah ile başlamıştı alman millî takımında siyahî oyuncuların görev yapması. ne de olsa, ikinci kuşak meyvelerinden yararlanma dönemi başladı almanya için. işte bu renkli simalar alman millî takımı forması giymeye başlayınca ortam kızıştı. npd'nin hazırladığı dünya kupası yayınında beyazın, almanya'nın sadece forma rengi olmadığı vurgulanmıştı. no. 25 olarak altı çizilen ismin çabalarına, alman futbol federasyonu da katılınca, npd'nin nesnesi tedavülden kalktı. mevkisinin en iyilerinden biri olduğu düşünülünce, patrick nedeniyle ortam daha da kaynayabilir dünya kupası sırasında, söylemedi demeyin.
  • 2008den beri borussia dortmund formasi giyen oyuncu.
  • http://i.imgur.com/3nccry4.jpg

    futbolculuğun nelere kadir olduğunu anlamak için bu adamın tek fotosuna bakmak yeterli. 2013'te borussia dortmund'dan ayrılınca futbolu bırakacak deniliyordu, gereksiz bir şekilde devam etmeye zorlayıp 2014'te hamburger sv'a değil hamburger sv'nin 2. takımına transfer oldu. jeton düşünce aynı yaz futbolu bıraktı.
  • kendisi cok sevecen ve dost canlisi, bol muhabbet bir futbolcuymus.. bu aralar saclar da rastalanmis ve uzatilmis. yukardaki fotoya pek benzemiyor, ak dusmus sakallarina. bu aralar borussia dortmund'un marketing isleriyle ilgileniyor.
  • deterjan markası gibi soyada sahip eski futbolcu. sempati uyandıran bir imaja sahiptir.
hesabın var mı? giriş yap