• çok lezzetli lazanyalar yapıp, 15 dakikada hasanpaşa'ya getirebilen über mekan. üstelik koca bir güveçte geliyor.
    gerçi son zamanlarda yemeksepeti'nde göremiyorum.
    o zamaaan, mikemmel restoranıma gelsin;
    (bkz: dön bebeyim)
  • pizzeria il pellicano'ya giderken yol üzerinde görüp, dış görünüşüne aldanıp aç kalktığımız lasagnacı.
    o kadar ağır ve tuzluydu ki üzerine iki pet şişe su içtim.

    yalnız eve servisi 15 dakikada yaptıkları için midir nedir, mekandaki müşterilere menü 5 dakikaya, lasagna 15 dakikaya gelmişti.
  • yan komşum lazanyacı.
    öncelikle ailecek gittiğimiz bir mekan olduğunu, lazanyalarını, çalışanlarını, sahibini çok sevdiğimizi, çok kaliteli işler yapan güzel insanlar olduklarını belirtmek isterim. yurt dışında doğmuş büyümüş ve 35 yıllık restoran geçmişinin ardından, birkaç sene içinde türkiye'ye taşınmaya karar vermiş paul, 3 yıl önce vefat edince, oğlu babasının adını verdiği bu lazanyacıyı açmaya karar veriyor ve böylece para kazanmak için açılmış bir yer olmanın ötesinde olarak, yemek ve servis konusundaki başarıları buradan geliyor.
    ekşiçi arkadaşın bahsettiği tadilat meselesine şaşırdım. çünkü tadilat mekana değil üst katlarına yeni taşınan çifte aitti ve arka bahçe yine mekana ait değil; binamızın ortak mülkü. saat 23:00'de kapanan bir mekan olarak, bir gürültülerine şahit olmadım diyebilirim. biraz yargısız infaz olmuş bence. burada çalışan çocuklar iyi terbiye görmüş gençler. sokakta yaşlıların poşetlerini koşarak ellerinden almalarından tutun da, yaşlı bakkal ahmet amcanın elleri ayakları olmalarına kadar...
  • geçen yıldan bu yıla %50den fazla zam yapmış lazanyacı.
    severdim evet ama bi kase lazanyaya 40 tl verecek kadar kafayı yemedim.
  • annemi kendilerine aşık eden lazanyacı. bu seneki anneler günü'nü talihsiz bir olay sebebiyle gününde kutlayamadık. gecikmeli de olsa annemle kutlama maksatlı birlikte yemek yiyelim istedik. bizimkini mekan olarak daha önce üç kez gittiğim ve her defasında da denediklerimin lezzetine doyamadığım paul's lasagna'ya götüreyim dedim. siparişleri verirken annem bizimle ilgilenen arkadaşın daha önce geldiniz mi sorusuna her konuşmayı seven anne gibi epey detaylı cevap verdi. arada da gecikmeli anneler günü'nü kutladığımızı da söylemekten geri kalmadı. velhasıl lazanyalarımızı bitirmiş, gideyazıyorken annemin anneler günü'nü tiramisu ikramlarıyla kutlama nezaketini gösterdiler. inanılmaz mutlu ettiler bizim minnoşu incelikleriyle.
    fiyat performansıyla ekibin tatlışlığıyla zaten gidilesi bir mekanken benim için ailece müdavimi haline geldik rahatlıkla diyebilirim.
  • terbiyesizlikte çığır açan lazanyacı. servisi rezalet, garsonları kaba*****, mekandan yumruklarımı sıkarak çıktım. lazanyaları berbat. emin olun eataly'de bile çok daha güzelini yersiniz.hiç italya'ya gitmemiş, hiç lazanya yememiş olsak kaktıracaklar. ne diyeyim, süper bir marketing çalışması yapmışlar hakikaten. gitmeyin.

    (bkz: parasıyla rezil olmak)
  • yemekneredeyenir.com'un sayfasında görüp, merak edip gittik. mekan çok tatlı, şirin bir yer. iki sene evveline kadar lazanyayı balık zanneden ben yediklerimden pek bi şey anlamadım açıkçası.. lakin kesinlikle o verdiğiniz parayı hak etmiyor. gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum.
  • “bir işletme 1 yıl içinde nasıl bu kadar değişebilir “yarışmasına girse, kazanmasi kesin gözüyle bakarım bu restoran için. o kadar çok arkadaşıma gidin, “ müthiş “ bir yer deyip, şu anda ise “eyvah “ gitmişlermidir diye düşünüyorum burası için. hizmet için “hizmetsiz “desem yeridir. servis 10 üzerinden 1 . hizmet sektöründe bir söz vardır; 1 müşteri kaybetmezsiniz, 1000 müşteri kaybedersiniz . bu işletmenin bunu benimsemesi şart.
  • bugün boş zamanımı ve fazla paramı nereye saçayım diye düşünürken uğradığım mekan. valla bir gün haberlerde "şok! yalan entry yazarken yakalanan yazar klavye başında taş oldu!!!" diye bir şey görür müyüz bilmiyorum. yazılanların çoğuna bakılırsa arkamıza bakmadan kaçmamız lazım. ama bence yemek başarılı, ortam güzel, çalışanlar da öyle gayet normal bildiğin çalışandı işte. he tabi fiyat biraz şey. nasıl diyim öyle yani. ama öyle "ay lazanya yemeden duramıyorum şekerim" tipinde bi insan değilseniz tek kişi için ödeyeceğiniz 40 tl civarındaki hesap reasonable bir price diye düşünüyorum.

    bilmiyorum, if you agree with me...
  • sacma sapan reklam entryleri giren bir suserimsi yuzunden bu aralar ugrayip lazanyasini yiyecegim
    mekân.
hesabın var mı? giriş yap