• bunu yapabilmeniz için o kişiyi takip ediyor olmanız gerekiyor. takip etmediğiniz kişilerde maalesef işe yaramıyor.
    şimdi gelelim nasıl yapılacağına:
    telefon üzerinden instagram'a girdiğinizde ana sayfada 5-10 saniye bekledikten sonra telefonunuzu uçak moduna alın ya da wi-fi ve hücresel internet bağlantısını kesin. bu sırada telefonunuz kesinlikle intenete bağlanmamalıdır. şimdi internetiniz kapalıyken tekrar instagram'a dönün ve o hikayeye artık paylaşana gözükmeden özgürce bakabilirsiniz. paylaşan kişi sizin baktığınızı göremeyecek çünkü instagram, olayı hızlandırabilmek için o hikayeleri önceden telefonunuza yüklüyor.
    görevi tamamladıktan sonra instagram'dan çıkın ve internet bağlantınızı açın ama o hikaye silinene dek tekrar instagram'a girmemek kaydıyla! çünkü tekrar girdiğiniz anda o bilgi hemen karşı tarafa iletilecektir. bu yüzden hikayeye bakarken paylaşılma saatine iyi dikkat edin ve hikaye silinene kadar bekleyin.
    hepinize iyi stalk'lar dilerim.

    edit 1: yazı kısaltıldı
    edit 2: başka bir uygulama yüklemenize gerek yok
    edit 3: "gerçekten değmez, hayat kısa, bol bol kitap okuyun" diyen yazar arkadaşın tam 20620 adet entry girmiş olması... yani hayat gerçekten kısa dostum. swh
    2023 editi: yuh! adamın entry sayısı 42 bin olmuş!
  • bu kafalar zehir zehir.
  • yıllardır beklediğim gelişme. sonunda huzurlu bir uyku çekebileceğim, yemek yiyebileceğim ve arkadaşlarımla dışarı çıkabileceğim. iyi ki varsın.
  • gerçekten değmez, hayat çok kısa. bol bol kitap okuyun.
  • veya jailbreak’li ve “rocket for instagram” tweak’i kurulu iphone kullanılanilir.
  • bu zekayla sen atomu da parçalarsın.
  • sosyal medya üzerinde böyle saçma sapan ve gereksiz şeylere kafa yoracağınıza gidip faydalı şeylerle uğraşsaydınız şimdiye çok farklı bir ülke olabilirdik.
hesabın var mı? giriş yap