• bu hükümet olduğu sürece gelemez, çünkü devlet o işten para kazanamıyor.
  • pay vergisi adı altında bir haraç eklendiği takdirde gelir.
  • manyak mısınız amk. ruh hastası mısınız. bu bir firma, para ile ayakta duruyor. senin ülkenin regülasyonuna uymuyor, senin ülkenin kurumuna bana ayrıcalık yapacaksın diye efeleniyor. sen imza kampanyası mi baslatiyorsun!

    hay sizin gururunuza. bir de türkiye de neden işler düzgün değil diye bin tane başlık açıyorsunuz. bu ulkenin en düzgün çalışan kurumu bddk dır. ve paypal için ayrım yapmayarak, bireysel verinin korunmasi konusunda herkes ne yapiyorsa sen de öyle yapacaksın demiştir.

    bu noktadan sonra alın bir yatırım kendi para transfer firmanızı açıp büyütüp, uluslararası hale getirin. her boku dışarıdan bekliyorsunuz. ınsanda biraz gurur, hırs olur yahu
  • hah "bize dayılandı, biz de gereğini yaptık" kerizleri gelmiş. firma ayrıcalık istemişmiş de, devlet de vatandaşını düşünmüş de.

    bakın bunlar paypal kullanılamayan bazı ülkeler; bunlar hep akıllı, aslan, kaplan. vatandaşına paypal kullandırtan ülkeler de hep mal zaten hahahahaa. ne kafalar var ya. kendi sistemimizi yapıp, onu büyütmeliymişiz, hahahahaha ya iyi güldüm hakikaten.

    - bangladeş
    - orta afrika
    - kuzey kore
    - iran
    - ırak
    - libya
    - suriye
    - zimbabve
    - pakistan
    - sudan
    - çomaristan
  • ''hay sizin gururunuza.''
    ''bu noktadan sonra alın bir yatırım kendi para transfer firmanızı açıp büyütüp, uluslararası hale getirin. her boku dışarıdan bekliyorsunuz. ınsanda biraz gurur, hırs olur yahu''

    bu ülkenin en büyük problemlerinden biri de kendisininin dış dünyayla bağlantılarını tek tek tek kesen bir hükümetten dolayı gururu incinmeyen vatandaşları olması. bu ülkenin ''wikipedia burada para kazanıyor'' diye vergi isteyen bakanı var yahu, paypal'in düzgün değerlendirildiğine inanacak kadar saf mısınız ? bütün dünyada düzgünce iş yapabilen bir sürü platformun bizim memlekette vatandaşa esirgenmesi normal bir iş mi, yoksa iktidarın dar ufukluluğunu, vizyonsuzluğunu, dış dünyaya karşı manyak ötesi korkusunu, xenofobisini ve belki en büyük neden olarak iktidar kucağındaki sözde girişimcisini semirtmeye olan doymak bilmez iştahını mı gösteriyor?

    paypal'in burada faaliyet yapması senin kendi firmanı açmana bir engel değil, bunu yasaklamak da tutacak yeni firmalar ortaya çıkaracak değil, ki memleketine başkasının girmesini yasaklayıp kendi firmanın başka yerlere girmesini, uluslararasılaşmasını talep etmek ne kadar tutarlı.
  • ya ne gururu millet aç sen hala otu boku kapatarak dünya devi olacağını mı sanıyorsun
  • viki geldi. arkası da gelmeli artık.

    1.devletin derdi vergi ise, yurtdışından gelen bütün paralara vergi koyabilir. estonya bu şekilde çözdü ve elektronik vatandaşlık veriyor. %20 vergisini alıyor çekiliyor köşesine %'sini bilmem de neyse verelim vergisini kurtulalım şu çileden. zaten aşırtmalı yöntemlerde, neredeyse %15-20 komisyon oluyor. para gidecekse bari içerde kalsın devlete gitsin. estonya gibi direkt vergisini alsın.

    2.gelen para paypal'dan sonra banka hesabına giriyor yani kayıtsız bir para yok. kayıtdışı para diyorsanız bitcoin işi daha tehlikeli bu konuda.

    3. bddk paypal vs her neyse bunu çözsün artık kendi aralarında dünyanın en küçük ada ülkeleri+iç savaş olan ülkeler dışında heryerde paypal var onlar nasıl çözdüyse biz de yaparız aynısını olmadı paypal türkiye için taşeron bir şirket kurar vs. bir şekilde çözümü olmalı ilk defa gelmedi bu ülkeye.

    4. çekilirken işlem hacmi 800 milyon dolar olan bir oluşumdu günümüzde 1 milyar doları geçer diye düşünüyorum hem paypal hem devlet hem yurtdışına ıvır zıvır bir iki şey satmak isteyene gelir kapısı olur. herkes kazanır. devlet çinden gelen 1 dolarlık paketlerle uğraşıyorsa bundan çok daha fazla gelir çıkar bütçe açığı kapanır.

    paypal yoksa kimse bir şey almıyor, göndermiyor. diğerlerinin hiçbir geçerliliği yok. paypal alternatifi olan bir ödeme sistemi değil. çünkü diğerlerini kimse bilmiyor.

    bir lokantada kola istediğinizde önünüze kristal kola veya le/la cola gelmiyorsa, birisi yurtdışından gitarınıza veya el işi yaptıklarınıza talip olduğunda, ''tamam ödeyeyim gönder paypal adresini'' diyor, ödeme sistemlerinin %1'i olan markalar gibi kola dünyasının da %1'i olan kristal kola le cola vs ile ilgilenmiyor çünkü bilmiyor.
  • (bkz: paypal'ın yasaklanmasının ülkeye kazandırdıkları)

    gündeme gelmesi gereken kampanya.
  • gerçekten gelsin kripto paraya göre daha güvenilirdi
  • +1 ile katıldığım kampanya.

    iyice vatandaşın hangi gelirini kapatsakta yardımımıza muhtaç olsun diye düşünüyorlar sanırım.
hesabın var mı? giriş yap