• 1949 da fahişe bir anneden dogmuştur,13 kardeşlerdi. 8 yaşındayken * kızkardeşine saldırdıgı için annesi tarafından sokaklara terkedilmiştir.300 cinayetin yanı sıra 110 tanede tecavüzü vardır bu sahsin.halen ekvatorda bi hapishanede kalmaktadir.
  • dahmer grubunun dahmerized albumunden güzel bir calisma.
  • pedro alonso lopez 1949'da doğdu.annesi bir hayat kadınıydı.13 kardeşten biriydi.8 yaşında kızkardeşlerinden birine cinsel tacizde bulundu ve bunun cezası olarak annesi onu sokağa attı.aynı yaşta, komşu çevrede başka bir adam tarafından cinsel tacize uğradı.

    18 yaşında araba hırsızlığından girdiği hapiste de saldırıya uğradı.ondan daha yaşlı 4 mahkum tarafından da tecavüze uğradı ve 3'ünü öldürerek cinayetten dolayı 2 yıla mahkum edildi.bu dönem onu daha da çok öldürme isteğiyle doldurdu.genelde markette ıssız bir yere götürebileceği tarzda bir kız bulana kadar dolanırdı.ilk önce kıza tecavüz eder, daha sonra da onu boğardı.

    1978'de peru'lu 100 kız öldürdüğü söylendi.bir köyde 9 yaşındaki bir kızı alıkoymaya çalışırken yakalandı.onu yakalıyan ayachucos yerlileri ona adalet olarak dövmeyi, sonra işkenceyi ve canlı canlı yakmayı uygun gördüler ama bunları yapamadan önce bir amerikan misyoneri onlarla lopez'i yetkililere teslim etmek hakkında konuştu.yetkililer onu cezalandıracakları yerde ekvador'a götürdü.belki 110 ekvador'lu kıza tecavüz etti ve öldürdü.
    1980'de 12 yaşında bir kızı kaçırırken yakalandı.bu 53 kurbanın ortaya çıkmasından sora oldu.onları bir sürü farklı yere gömdü, fakat daha başka ceset bulunamadı.lopez'in, onları araştırmalarında boş yere peşinden götürdüğünü düşünüyorlar.
    lopez hala ekvador'da bir hapishanede ve şartlı tahliye edilebilir.ancak bırakıldığı takdirde peru'da hala davaları ve hapsi devam edecek.
  • (bkz: pedro lopez)
  • tam adı pedro lopez monsalve'dir. 1970'li yıllarda kolombiya, peru ve ekvator'da 300 kişi öldürdüğü belgelendi. en fazla insanı öldüren seri katil olan monsalve'nin 60 kız ve erkek çocuğunu tecavüz ettikten sonra öldürdüğü tahmin ediliyor.
  • kolombiyalı bir seri katil. 1970'li yıllarda kolombiya, peru ve ekvator'da 300 kişi öldürüldüğü belgelenmiş. en fazla insanı öldüren seri katil olarak kabul ediliyor. 60 çocuğa tecavüz ederek etmiş ve sonra öldürmüş kız erkek dinlemeden. öyle de bi yaratık.
  • (bkz: and canavarı)
  • insanın kanını donduran biyografisi için : http://www.youtube.com/watch?v=jkmlzuzz3da

    en ilginç yanı ise halen nerede olduğunun bilinmemesi..
  • and dağları canavarı diye anılan kişi.

    yaklaşık 300 insanı öldürüp 16 yıl hapishanede kaldıktan sonra serbest bırakılmış olan ve şu an belki de aramızda olan seri katildir.
  • öldürdüğü çoğu yaşları 9-11 yaşında olan kız çocuklarının her biri için ortalama 24 gün hapis cezası almıştır. totalde 20 yıl bile yatmadan özgürlüğüne kavuşmuştur.

    her çocuk cinayetine 24 gün. yaşasın adalet!

    demek ki dünyanın suça tolerans hali kronik bir sorun.
hesabın var mı? giriş yap