• önceki gün rayo vallecano'ya gidip gelen defans oyuncusu. 1,5m€ gibi komik sayılar konuşuldu. yemin ediyorum kalpten gidecektim. allahtan sonradan daha kesin değil haberleri çıktı. bu haberler menajer oyunları olabilir ama, beşiktaş'ın bu çocuğu 2-3 neyse verip alması gerekiyor.

    transfer sonrası ekleme: (bkz: çok şükür)

    son ekleme: (bkz: olmasaydı sonumuz böyle) yazık oldu çok büyük beklentim vardı, adapte olamadı bir türlü. yolu açık olsun.
  • beşiktaş'a 2,5m bonservis bedeli karşılığında geldiği söylenen kolombiyalı stoper. guilherme torres ile birlikte gelirse beşiktaş savunma problemini büyük ölçüde atlatır
  • 2 gün önce oynanan kolombiya playoff mücadelesinde defanstan topu kapıp attığı gol için;

    http://www.youtube.com/watch?v=kzl9j5wsqjw#t=3m23s

    ayağı çok düzgün ama izlediğim kadarıyla söyleyebilirim ki biraz hamleli oynuyor. çalımı yediği zaman sıkıntı yaşar. bir de güclenmesi lazım. beşiktaş için iyi bi transfer olabilir.

    edit: link yenilendi
  • beş yıllığına beşiktaşlı olmuştur. hayırlı olsun.
  • bir kardeşimiz kendisi hakkında güzel bir şeyler yazmış nisan ayında.

    http://www.besiktasscout.com/pedro-franco/

    tanım : sivok ile beraber kafamızı arkaya koyup rahat maç izlememizi sağlayacak yeni stoperimiz.
  • beşiktaş'ın transfer ettiği söylenen savunma oyuncusu

    birkaç videosunu seyrederek fikir sahibi olmak mümkün değil fakat bazı özellikleri farkediliyor

    öncelikle kaçarak oynamıyor hamleli ve hücumculara yakın oynuyor demek ki ilk müdahaleyi yapan stoper olacak sivok yada diğer stoper ise kademesini yapacak

    topu aldığında panik yapmıyor oyuna iyi sokuyor

    elimizdeki stoperlerden iyi göründü bu videolarda tabi tam bir maçını izlemeden fikir sahibi de olmamak lazım
  • tanınmayan, tecrübesiz ve güney amerikalı.

    zöge: kolombiya'nın millonarios takımını takip edemediğim için -zaten etmem de kolombiya lige ne lan- ne kadar über süper tecrübeli olduğunu bilemedim. sözlükteki arkadaşlar bu futbolcuyu youtube videolarından değil de kolombiya ligindeki bütün maçlarından takip ettikleri için tabi ki benden daha iyi bileceklerdir. o kolombiya ligidir ki dünyanın en süper über defans futbolcularını 20'li yaşlarının başında çıkarır. zaten güney amerikalılar da tecrübeli genç savunma oyuncusu çıkarmalarıyla ünlülerdir.

    edit: entry sildirttim ya la.
  • beyler açık konuşalım ki kendisi tam bir kapalı kutudur. aramızda aşırı psikopatlar dışında oturup bu adamın bir maçını dahi izleyen olduğunu sanmıyorum. umarım bu kadar ümidi boşa çıkarmayacak bir oyun sergiler. yıllardır portonun yaptığını bir kerede bir türk takımı yapmasını tek dileğim. şimdiden hayırlı olsun.

    edit : adetten galatasaray destekçisiyim.
  • bir önder özen transferidir. o yüzden rahat olmak gerekir. geçen sene ibrahim altınsay oğuzhan'ı getirdiğinde de hiç izlememize karşın aynı rahatlık vardı. önder özen transferlerinde de o olacak. aslında önder özen transferi diye tanımlamak biraz haksızlık oldu. scout'lar epey bir maçını izlemiş. bir kartal gözü transferi demek daha doğru olacak.

    yıllardır yönetimleri geçtim transferi teknik direktör'lerin bile yapmasına karşıyım ben. olması gereken model bence budur.

    sevinçten ağlayacağım valla. sonunda adam gibi bir yapılanma, scout'lardan gelen raporlardan sonra bir futbol aklının kararı vermesi.
  • beşiktaş ile 5 yıllık sözleşme imzalamış olan stoper. hayırlı olsun.
hesabın var mı? giriş yap