• wolverhampton wanderers'ın ss lazio'dan transfer ettiği 19 yaşındaki kanat oyuncusu. lazio oyuncuyu 2017 yazında sporting braga'dan 7,5 milyon euro'ya kiralamış. bu sezon da 9,5 milyona bonservisini almış. oyuncu lazio'da kiralık olarak geçirdiği 2 sezonda sadece 55 dakika forma giymiş. lazio bu oyuncuyu birkaç gün önce 18,3 milyona wolverhampton'a sattı. tahmin edin bakalım oyuncu hangi menajerlik şirketine bağlı. (bkz: gestifute)
  • 2000 doğumlu portekiz’li wolverhampton wanderers’ın genç yeteneği. sol ayağını cok etkili kullanıyor, ileride daha büyük takımlarda görürüz muhtemelen.
  • portekizli genç yetenek.
    henüz a milli takımda oynamadı ama genç milli takımlarda kendine yer edindi. patlama yapması muhtemel isimlerden biri.
  • (bkz: pedro lomba neto/@ceyar i kim vurdu)

    wolverhampton wanderers'da forma giyen milenyum (20) portekiz doğumlu genç sol kanat.

    19'unda (2018/19) braga altyapısından ss lazio altyapısına (11m €) geçti. kendisinde ışık görülemeyen oyuncu sadece bir yıl sonra (geçtiğimiz sezon 2019/20 - yaş 20) memleketinin takımı wolverhampton wanderers'a transfer (17.9m €) yaptı.

    geçtiğimiz sezon (2019/20 - yaş 19) ilk 11'de zaman zaman forma şansı bulsa da çıkış yakalayamadı ve genelde oyuna yedekten dahil oldu. bu sezon (2020/21 - yaş 20) daha çok süre alırsa potansiyeli hakkında daha net bilgiye sahip olabiliriz. şimdiye kadar taraftarını heyecanlanacak bir şeyler izletemedi ama yaşı da henüz 20. yeni açılan covid-19 virüslü sezonda (2020/21, 2. hafta - yaş 20) maç tecrübesi kazanıp-kazanmaması gelişiminde kritik rol oynayacak.

    ---------- bonus ----------
    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: wolverhampton wanderers/@ceyar i kim vurdu)
    ---------- bonus ----------
  • bu sezon patlayacak hissediyorum. yeter ki nuno espirito santo kendisini ilk 11’den kesmemeye devam etsin. hem 3-4-2-1’de hem de 4-2-3-1’de kendisine rahatlıkla yer bulabilir.
  • 2-3 seneye çok acayip seviyeye gelebilir. kızgın boğa gibi top sürüyor. kafayı öne eğip rakiplerini geçiyor. acayip bir topçu.

    tanım: wolves'in genç portekizli kanat oyuncusu.
  • bir süredir benim de dikkatimi çekiyordu. hız, dribbling, şut her şey var üstelik çok hırslı.

    tanım: yakından takiplere alınan, potansiyeli yüksek, 20 yaşındaki solak top tepici
  • aha da buraya not alıyorum gelecek 10 yıla damga vuracak bir futbolcu.

    çok yetenekli ve hızlı futbolcu.
  • sol kanat figo
  • bugün oynanan liverpool maçının ilk yarım saatinde harikalar yaratmaktadır. ayaklarına aşırı hakim ve müthiş bir rahatlıkla geçiyor rakiplerini. az önce de bir asisti boşa gitti.
hesabın var mı? giriş yap