• film bildirgeci. coming soon'un (to a theater nearby you) turkcesi. tercihen "daaat dara daaat" muzigini de e$lik halinde duymak mumkundur.
  • (bkz: az sonra)
  • eskiden sinemaların 1 ay sonra gösterime girecek olan yeni filmin fragmanını göstermeye başlamadan önce yapılan anons.
  • cem yılmaz'ın yeni filminin adı.
  • zafer algöz, özkan uğur, çağlar çorumlu, ozan güven, tülin özen ve cengiz bozkurt gibi isimlerin de rol alacağı yeni cem yılmaz filmi. hokkabaz tadında ama daha komiği olacakmış. merakla bekliyoruz, kaliteli bir iş olacaktır.

    izleme editi: hokkabaz'dan hallice bir film. izlemeye gideceklere tavsiyem, bir gora, bir arog, yahşi batı beklemeyin.
  • cem yılmaz'ın severek izlediğim hokkabaz'ın komiki olacağını söylediği film... recep ivedikgillerin 5 milyon izlendiği yerde en az 10 milyon izlenmesi lazım...
  • recep ivedik'i gecemeyecektir her ne kadar daha iyi bir film olacak olsa bile. hokkabazi birak, buyuk beklenti ve sukseyle vizyona giren gora, arog, yahsi bati gibi filmler bile recep ivedik serisinin hep gerisinde kaldilar.
  • cem yılmaz'ın diğer filmlerinden aşina olduğumuz neredeyse aynı oyuncu kadrosuyla çekeceği yeni film. bence her yıl en az bir tane yapmalı bunlardan.
  • tülin özen, ozan güven, zafer algöz, özkan uğur ve cengiz bozkurt’un rol alacağı filmdir.

    cem yılmaz belki pek farkında değil ama bu kadro onun sandığı kadar komik değil!

    tamam gidiyoruz izliyoruz ama bu kadrodaki adamların bu izlenmede hiç mi hiç rolü yok.

    sırf kendisinin esprileri için gidiyoruz, o yüzden kendisine tavsiyem kadrosunu biraz daha geniş ve kaliteli tutarak daha orijinal yapıtlar ortaya çıkarmasıdır.

    kendisinin de dediği gibi “iyi film de kötü film de aynı sürede çekiliyor.”

    sonradan gelen edit:

    yukaridaki film daha planlaa aşamasındaykenki yorumdan da tahmin edebileceginiz gibi filmi izlemedim. yalniz yorumlara sukela acisindan bakayim dedim genelde kani su; şahan osuruyor ama izleniliyorve rekor kiriyor da bu eleman duzgun film yapmaya calisiyor ama izlenmiyor.şunu anlamiyorlar şahan'ın bir kitlesi var ve bu kitleye tam olarak damardan enjeksiyon yapiyor. cem yilmaz'in kitlesi aslinda cok daha buyuk ama nedense o damari bir turlu yakalayamiyor. kimse ondan amerikayi yeniden kesfetsin de beklemiyor ama en azindan standuplarindaki kadar eglendirsin, sasirtsin ve hatta vay amk'un piçine bak dedirtsin.
hesabın var mı? giriş yap