• alkol içermeyen umca da diyebiliriz aslında.

    her 1 mg yani 20 damlasında 0,01848 g pelargonium sidoides (afrika sardunyası) kökü kuru ekstresi içeren doğal bir ilaçtır.

    soğuk algınlığı, bronşit ve sinüzit gibi akut üst solunum yolu hastalıklarının boğaz ağrısı, öksürük, burun akması veya tıkanıklığı gibi belirtilerin hafifletilmesinde kullanılır.
  • kullanan arkadaşlar yeşillendirebilir mi? yetişkinlerde gerçekten kayda değer bir etkisi oluyor mu?
  • birkaç sene önce iç hastalıkları doktorunun reçete etmesi üzerine edindiğim ve o zamandan beri elimin altında bulundurmaya gayret ettiğim, mucizevi etkiler gösteren damla. yataktan kaldırma, ağrı-acı dindirme, ifrazatı söktürme ya da dolaşımda olan üsyelerin hiçbir türüne yakalanmadan hayatta kalma etkileri tarafımın şahsi tecrübesi ile test edilmiş, onaylanmıştır.
  • başarılı bulduğum takviye ilaç. ilginç şekilde bunu bize veteriner yazdı. kedilerim hastaydı, onlar için yazmıştı. onlarda gözle görülür bir fayda sağladığını görünce zaten insan ilacı çocuğa da vereyim dedim. üzerinde soğuk algınlığı durumunda verin yazdığı için kıza sadece hapşırma tıksırma durumunda veriyorum, kediler kış boyu içecek. kızım yakında iki kere hasta olacak gibi oldu, atlattık. kedilerim de son vukuatı antibiyotiksiz geçirebilecek gibi duruyor şu an.

    çok mühim bir not olarak; bir şeylerin içine az miktarda karıştırıp verilebildiği için bugüne kadar hem kedilere hem çocuğa en rahat içirebildiğim takviye oldu.

    sen bugüne kadar neredeydin ey pelumm?
hesabın var mı? giriş yap