• gencay bunu çok fena ...miş, bu da sözlüğü ...iyor.

    tanım : kezban bir çöp yazar.

    edit: bu yazar milletin fotoğraflarını alıp sözlüğe atıyor ve altına kaşar, sürtük falan yazıyor. ekşinin gördüğü en kezban yazarlardan kendisi.

    edit 2 : ben bu kızı tanımam etmem. yaklaşık 1 ay kadar önce keşfettim bu madeni. arkadaşımla birbirimize bu kezban arkadaşın entry'lerini atıp dalgamızı geçiyorduk. bir gün bu kezban şu entry'i girmiş bulundu. e tabii artık kezbanlık sınırlarını zorladığı içi ben de dayanamayıp nickinin altına bir entry yazdım. bugün ise bu kezban arkadaş işi daha ileri boyuta götürüp, -sanırım- sevdiği kişinin sevgilisinin fotoğrafını ekşisözlük'e yükleyip ifşalamış, altına da kaşar sürtük gibi ağır hakaretlerde bulunmuştur. bunun üzerine benle hiç alakası bile yokken sizlerle bu durumu paylaşmak durumunda kaldım. olayın geri kalanında ise gördüğünüz üzere kezbanımız kudurdu.

    edit 3 : bazı kelimeleri kaldırdım.

    edit 4 : kendisi yaptığının yanlış olduğunu söyleyip linkleri kaldırmamı istedi. ben de linkleri kaldırıyorum
  • bu düşük profilli kendini dünya güzeli prenses sanan mahalle karısı, insanların fotoğraflarını izinsiz olarak ekşisözlük'e atmakta hiç bir problem görmüyor. üstelik fotoğrafın altına kaşar gibi ağır hakaretler de yazıyor. sözlük yönetimi şu düşük mahalle karısını uçurmalı.

    silerse diye ss :

    https://eksiup.com/p/dg44606xw8ec

    edit: küfürler kaldırıldı.
  • ekşide hesap alırken 4-5 aşamalı zeka testinden geçilmeli.

    bir de bu 3. hesabım diyor. kalitesiz içeriğe sahip gereksiz 3 hesap.nasıl bir işsizlikse artık. kadın diye herkese gitmeyin sayın abilerim, amcalarım..

    (bkz: engelle)
    (bkz: başlıklarını engelle)
  • biz bu kızın entrylerini "buram buram kezbanlık ete kemiğe bürünmüş bir de üstüne ekşisözlük'te yazar olmuş" mottosuyla arkadaşım ile birbirimize atıp dalgamızı geçiyorduk. madem başlık bu kadar popüler oldu, o vakitlerden kalan bir ss'i sizlerle paylaşayım da birlikte gülelim dedim.

    edit: entry'i ekşi itiraf gibi bir başlığa yazmıştı.

    edit 2 : yazar yaptığı şeyin yanlış olduğunu kabul edip linkleri kaldırmamı istedi. linkler kaldırıldı.
  • (bkz: çok fena şekilde sikiş döndüğü düşünülen yerler)

    sıkılmıştık zaten gündemden. bu tür şeyleri özledik amk. kapışın da biraz ortalık canlansın. *

    bu arkadaş 27 yaşında kendisine güzel ve prenses diyen, bebek sarısı* kıvırcık saçlara sahip, annesi babası doktor olan bir kadın. ayrıca karşı tarafı bu özellikler ile ezerek senle muhatap bile olmam diyen biri.

    nickinde yarrak geçen arkadaşın amacı derdi nedir kesebilmiş değilim ama sanırsam aralarında bir boklar dönmüş. pembiş kızın üslubuna bakacak olursak haksız taraf kendisi. ek olarak insanların fotoğraflarını herkese açık bir mecrada çirkin, kaşar, orospu diye paylaşmış.

    detaylar için olayı biraz daha inceleyeceğim... editlerim.

    edit: olay şöyle. yarrakla bu kızın bir tanışıklığı yokmuş. biraz üzüldüm çünkü olsaydı daha eğlenceli şeyler bizi bekliyor olurdu. yarrak bey bir arkadaşıyla pijama hanımın entrylerini birbirlerine atarak eğleniyorlarmış. pijama hanımın pek iyi bir insan olmadığına kanaat getirmiş olacak ki sözlükte başlığını açıp ifşa yoluna gitmiş. ki bence haklı. bu abla gerçekten yan mahalle kezbanı. amsalak birkaç erkek tarafından egosu allah katına çıkarıldığından kendisini epey değerli hissediyor. ben bu entryyi girerken bile kadın kendini övüyor hala.

    kendisine yegane önerim biraz çirkin olacak ama acilen sikilmen gerek pembiş.
  • edit : link kaldırıldı.
    şuymuş kendisi. *
    o değil de kaloriferi niye sansürledin lan.

    tartışma devam etsin lütfen keyifle takipteyim. https://media.giphy.com/…ia/puexcg80co8i8/giphy.gif

    edit : kızı tanıyan biri çıktı. zaten sözlükte yüzünün göründüğü fotoğraf paylaşıp da ifşa olmamayı beklemek de abesti.
    gerçekten kezban mı rol mü yapıyor diye sordum.
    gercekten kezbanmış
    bunun erkek arkadaşı bunu terk etmiş
    sindiremiyor.
    aylardır böyleymiş bu.

    ismini cismini istemeyin vermem.
  • 2 yaşında kızım var. seni görünce tekrar gözden geçirdim hayatımı. acaba erkek mi olsaydı? senin gibi olacaksa vay halimize.
    yavrucuğum sen millete laf atıyorsun lakin öncelikle aynaya bak. bir bayana yakışmayacak üslup kullanıyorsun. millete amma çok işsiz var demişsin ama bana göre asıl işsiz olan sensin.
    ayrıca bu başlığa entry girdiğim için yazarlığımı da gözden geçireceğim.

    (bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
hesabın var mı? giriş yap