• sadece ortalama regl süresi ve döngüsü bilgilerini kullanarak anlık regl, yumurtlama, doğurganlık ve gelecek regl zamanlarını bir takvim altında toplayan regl takibi uygulaması. ayrıca anasayfasında kullanıcıyı mutlu eden, eğlendiren ya da gazlayan cümlelere de yer vermesiyle tam bir bebiş!*
    kullanalım, kullandıralım.

    kodlayanın, tasarlayanın, pazarlayanın emeğine sağlık!*

    edit: facebook veya google+ ile giriş yapmak mümkün.
  • pepapp çok hojdir fekat benaneee
  • über uygulama. dikkatsiz bünyeler için birebir. dün yediğini unutan bir insan olarak bana büyük kolaylık sağladığı aşikar. cağnım benim.
  • kullandığım mens takvimidir. güzeldir. kullanışlıdır. samimidir. falan filan.

    erkeklerde kullanıyor yalnız neden mi? bak orasını bende anlamadım.

    efendime şu şekilde söyleyeyim;

    dün gece whatsapptan çoook eski bi erkek arkadaşım (hasta oldum diye terketmişti kendileri)" çok iyi bi uygulama menstrual döngünü rahat bi şekilde takip edebilirsin" şeklinde mesaj attı.

    gün geçmiyor ki garip olaylar yaşayamayayım

    dipnot. süper bi uygulama bir senedir kullanıyorum.

    ve eski takıldığım adam kanıyormuş.
  • bu zamana dek gördüğüm en tatlı regl takip uygulamasıdır kendisi! şiddetle tavsiye edilir.
  • (bkz: ppap)*
  • uzun süredir kullandığım kadınlar için takvim uygulaması.
    uygulama regl döneminize ağırlık veriyor gibi görünse de çok fazla detay ve kolaylık barındırıyor. yumurtlama döneminizi söylüyor, cinsel ilişkiye girdiğiniz günleri işaretliyorsunuz, ağrı durumunuzu, akıntınızın şiddetini ve diğer belirtileri not edebiliyorsunuz. boylece sonra geri dönüp hangi ay nasıl bir regl dönemi geçirdiğinizi görmeniz mümkün. teknik aksaklık maillerini kısa sürede yanıtlıyorlar. arada size iyi gelebilecek ipuçları ve tavsiyeleri yayınlıyorlar. sürekli geliştirildiğinde daha da iyi olacağını düşünüyorum, şimdilik kullanmaya devam.
  • en sevdiğim 2. uygulama.
  • güzel bir regl takip uygulaması.

    arada sırada attığı mesajlar ile de gülümsetiyor.

    ''günaydın! bugün çok güzelsin.''

    ''iyi geceler tatlı kız bu gün çok yoruldun, bu kocaman kalbi hakettin.''

    gibi..
  • bu zamana kadar çeşitli adet döngüsü takip appleri kullanıp cycles'dan özellikle çok memnun olmama rağmen her yerdeki reklamları sebebiyle indirdiğim uygulama. belki bunu seven kadınlar ağırlıktadır ama çok oyuncaklı bebişli kuşlu geldi bana. cycles'daki sadelikten eser yok. ayrıca mesaj gibi olan bildirimleri 1-2 defa sevimli gelse de artık çok kezban geliyor. kendimi kadınlar kulübü forumunda hamileliğini saniye saniye paylaşan tuhaf tipler gibi hissediyorum.
hesabın var mı? giriş yap