• peanuts karakterlerinden biri..kahverengi saçlı olan,beyzbol oynayan,charlie brown'a chuck diyen tek kişi..tembel öğrenci..
  • sürekli sandaletle dolaşan ve okulda sandaletlere izin verilmemesine epey sinirlenen kız.
  • harbi kız modundadır, charlie depresif haldeyken ona moral vermeye çalışır hep ama başardığı söylenemez.
  • york markasini urettigi bir cukulatali sekerleme. ortasinda naneli bir kremamsi dolgu olan cukulata.
  • tam ismi patricia reichardt olan peanuts karakteri.
  • cnbc enin pösteki patty olarak tercüme ettiği peanuts karakteri. (bkz: cnbc e altyazilari)
  • charles schulz'u sevgiyle anmamıza neden olan "the gang" in (bkz: peanuts) genelde arka planda kalan en matrak karakterlerinden birisidir. charlie ile sürekli dalga geçen lucy, bir tek bu kıza laf yetiştiremez. lakin patty charlie'ye kesik olduğundan, konu ona geldiğinde tüm serinkanlılığını yitiriverir. charlie üzgün iken bu kızcağız hep onun yanında olmaya çalışır. (tek suçu kızıl saçlı yahut güzel olmaması mı yani, hayat hiç adil değil, evet)
    hislerine rağmen -hafızam beni yamultmuyorsa- brown'a* platonik aşkı "little red haired girl" konusunda yardım etmekten geri durmaz. ancak bazen yolunu şaşırıp "sen de bana pek boş değilsin chuck" havalarına girdiği de vakidir. her şeye rağmen güzel bir dostlukları vardır. o meşhur "elimi tut charlie" repliği de şöyle doğmuştur;

    charlie brown ve peppermint patty bir ağacın altında oturmuş, konuşmaktadırlar:
    patty: what do you think security is, chuck?
    chuck: security... it's when you're a little kid, and you've been somewhere with your parents, and it's night, and you're riding home in the car, and you can sleep in the back seat. you don't have to worry about anything, your parents are in the front seat, and they do all the worrying. they take care of everything.
    p: that's real neat.
    c: but it doesn't last. suddenly you're grown up, and it can never be that way again!
    p: never?
    c: absolutely never
    p: hold my hand chuck

    (konuşmanın sonunda yüzlerinin aldığı şekli görmek isteyenler için) http://www.snoopy.com/…es/cards/ppandchuck_hand.swf

    edit the büdüt: link rahmetli olmuş, (fark edip uyaran gioberg'e teşekkürler ^^), sizi şöyle alalım; http://69.6.222.78/…ploads/2011/05/peanutschuck.jpg
  • tomboyish bir karakter olduğunu söylerler kendisinin...hafiften erkek fatmamsıdır sanki...
  • peanuts yayınlanmaya başladıktan yaklaşık 16 yıl sonra ekibe dahil olmuştur *. maalesef kendisi öksüz olup babası tarafından büyütülmüştür. adı schulz'un masasındaki naneli şekerden esinlenmiştir.
hesabın var mı? giriş yap