• aegee ile başlayan bir sivil toplum kariyeri var. ödüllü konuşmacı. hostel sahibi. son zamanlarda girişimcilik günleri düzenliyor ve oldukça başarılı.
  • interrail gruplarında bu adamı takip etmeye başladım, allah konuşmalarına denk bile getirmesin abi, kim bu adamları cesaretlendiriyor kim oraya buraya çağırıyor olacak iş değil. çok kötü, çok çok kötü.

    önce kendisinin gelişmesi lazım ki, başkalarına anlatacak olayı olsun. ne olduğu belli değil adamın, kişisel gelişimci, seyyah, kitap yazarı, stand up falan yapıyor youtube ve instagramda olanlara bakıyorum hepsinde nerdeyse başarısız. en kısa zamanda düzeltmesi dileğiyle.

    edit : kou ' de konuşmasına denk geldim, fena değilmiş.ama cahil yine,

    budut.
  • bom boş adam. bu kafalardan fezy alacagina inananda var. yeni nesil tedx konuşmacısı ayarında.
  • açıkçası burada çok daha fazla entry girilmiş olmasını bekliyordum. sadece 2. ilginç. demekki anlattığı kadar insana ulaşamamış (?)

    canlı yayınlarına denk gelemedim ama diğer gönderilerini incelediğimde gördüğüm şey klasik secret mantığı.
    istersen zengin olabilirsin, ama önce beni zengin etmen gerek.

    ücretsiz seninerime gel, sana orda asıl eğitim setini satayım. hemde büyük bir indirimle...

    bu gibi eğitimcilerin hiçbirinin anlatıkları yöntem ile para kazandığına inanmıyorum. sadece hayalleri olan garibanların heyecanlarını nakite dönüştürüyorlar. sende sanıyorsun ki anlattıklarını yaparsam bende öyle olacağım...
    öyle olmak için sende bir eğitim seti satmalısın!
  • toastmaster'ın alaylılarındandır.
    ses tonunu beğenirim.
  • bu arkadaşa instagramda denk geldim; konuştukları ile imajı, artikülasyonu ve beden dili oturmuyor, net bir "prozodi" hatası. yani misal ilber ortaylı 'nın bahar candan gibi konuştuğunu düşünün, öyle bir uyumsuzluk hissediyor insan izlerken.

    öteden beri bu tip kişisel gelişim, koçluk, girişimcilik vs. mavrasıyla ekmek yiyen insanları merak ederim (bkz: fatih çoban). baktım, taşra üniversiteletinin birinden mezun olmuş ancak sizi instagram telegram vb. mecralara çektikten sonra atış serbest modunda sallıyor, önce ücretsiz seminer sonrasında ise benim gibi olmak istiyorsan önce beni zengin edeceksin tadında telkinler ile set, koçluk danışmanlık satışları

    aşağıda telegram grup fotosunda avrupa parlamentosu çatısı altında gençlik parlamentosu başkanlığı!!! yaptığını belirtmiş ama en azından bir yabancı haber birşey olur, kerameti kendinden menkul bir arkadaş kendisi..

    görsel

    görsel

    velhasılı uğraşıp didinip kazandığınız paraları hayal tüccarlarına kaptırmayın kardeşimlerim.
  • interrail grubunda gezgin yazar olarak tanıtımı yapılmıştı, o dönem bir süre takip etmişliğim vardır. ülke sayısını arttırmak dışında aslında gezmeyen gezgin olduğunu anlayınca takipten çıkmıştım. instagram keşfete bir reeli düşünce tekrar hatırladım. o zaman da çok samimi gelmemişti bana, yine aynı duyguya kapıldım. hiçbir konuda uzmanlaşmadan birçok konuda uzman olduğunu iddia eden, tipik bir kolay yoldan parayı bulmaya çalışan yeni nesil kişisel gelişimcilerden birisi gibi geliyor bana. bilemiyorum belki de ben yanılıyorumdur... bir ara gezgindi, sonra kurumsal girişimci oldu, sonra ingilizce öğretmeni oldu, en son kişisel gelişim paketleri satmaya çalışıyor. ileride müzik, tv vs. fırsat gördüğü farklı bir yerden karşımıza çıkarsa şaşırmam....

    edit: imla
  • instagram sponsor reklamında öne çıkan bir videosu var. ücretsiz seminerime katılan herkese en çok satanlar arasında yer alan ekitabımı hediye edeceğim diyor, tabi bi merakla katıldım eğitimine.

    eğitimi tamamıyla absürt bir içerikten ibaret. eğitim sonunda verdiği kitap 10-20 sayfalık ne olduğu belirsiz bir kitap. hayal tüccarlığı
hesabın var mı? giriş yap