• tarafıma iletilen bir çaylak arkadaşımızın mesajı ile haberdar olduğum iddialar bütünü. ilk önce iddiaları ardından da bu iddiaların ortaya çıkmasına sebep olan ipuçlarını sıralayacağım.

    ...

    not: bu entry halka açık bilgilerin derlenmesi ve yorumlanması sonucu ortaya çıkan iddialar üstüne kurulmuştur. kimse için bir hakaret, iftira ya da yargı içermemektedir.

    not 2: siz beni herhangi bir siyasi veya dini görüş ile etiketlemeden önce ben söyleyeyim. herhangi bir siyasi partiyi desteklemiyorum, dinsiz olduğum için de herhangi bir dini örgütle bağlantım yoktur. ayrıca bahsedilen iddialar da entry başında bahsettiğim gibi bana ait değildir.

    edit: imla. uyaran yazar arkadaşa teşekkür ediyorum.

    edit 2: iddia sahibi çaylak arkadaşımızın nicki talebi üzerine silinmiştir.

    edit 3: iddia sahibi çaylak arkadaşımız ülkemizdeki düşünce özgürlüğünden, ifade özgürlüğünden ve hükümetten çekindiği için iddialarını silmemi istedi. silmemi istemesinin bir başka sebebi de entry'nin tarafsız bir şekilde yazılmış olmasıydı. yazı kendi siyasi görüşünü yansıtmadığı için endişelendi. iddialarını dinleyip yazıyı hazırlayan kişi bendim. bu talebi üzerine ben de entry'mi editleyip gerekli kısımları sildim.
  • hasssiktir ulan orospu çocuğu! diye haykırmama neden olan sikko fetöcü sıçmığı.
hesabın var mı? giriş yap