• dünya üzerindeki en ilginç maçlara ev sahipliği yaptığını düşündüğüm lig. şöyle ki; bugün bu ligden 2 tane maça bahis oynadım. bir tanesini izlemek için açtığımda (leon de huanuco - unıon comercıo) stadın bir tribününün dağ olduğunu gördüm. neyse dedim maçı izlemeye devam ederken reklam panolarının arkasında koşuşan 4 ayaklı hayvanlar gördüm. görüntü kalitesi o kadar kötüydü ki hayvanların ne olduğunu bile anlayamadım. neyse olabilir dedim maçı izlemeye devam ettim. yemin ederim bu takımlardan çok daha organize halı saha maçları görmüşümdür. bizim takım önce 0-1 mağlup duruma düştü. sonra 3-1'e taşıdı. sonra da 3-3 berabere bitirdiler maçı. hadi neyse bu da olabilir. kuponlardan biri böylece yattı.

    diğer kuponda ise real garcilaso - universitario maçı vardı. onda da 1 oynadığım için diğer maçların hepsi tutunca dur bir bakayım dedim maça. real 4-0 önde bitirmişti ilk yarıyı. açtığım saniye top altı pastan bir şutla direkten döndü, defans zar zor uzaklaştırdı falan derken korner oldu ve kornerin dönüşü gol oldu. bir baktım 4-1 olmuş durum. yine tutar kupon falan derken topu orta sahadan alan halı saha abisi tipli bir adam çalımlarla gidip durumu 4-2 yaptı. bunlar önemsiz olaylar futbolun içinde var böyle şeyler diye kardeşimle konuşurken ne olsa beğenirsiniz. yine 4 ayaklı bir şey bu sefer sahanın içinde koşturmaya başladı. bir baktım hakemler falan peşinden koşuyor. ahanda bu. öyle bir şok yaşadım ki telefonu elime alıncaya kadar köpek sahanın dışına çıktı. yoksa yanlış anlaşılmasın. o köpek santrada bir tur attıktan sonra oraya gitti.

    buradan genç iddiacılara tavsiyem. bu lige oynamayın. oynarsanız da üst oynayın geçin. sahaya köpek girene kadar bunlar çok gol atıyor.
hesabın var mı? giriş yap