• azerbaycan'ın neftçala kentinden bir genç. eğer yanılmıyorsam çobanlık yaparken, youtube'a yüklediği videoyla ünlü olmuş. insanın içine dokunan bir sesi var. benim karşıma facebook'taki videoyla çıktı, ama kendi youtube kanalı da var.
  • gerçek sanatçıların, gerçek insanların yapmacık ve gerçek olmayan herşeyden daha az değer gördüğünü tekrar bize hatırlatmış güzel kardeşimizdir. çobanlık yaptığını anlamış bulunmaktayız.

    üzülme kardeşim senin gibi gerçek olanları gerçekten seven gerçek insanlar var. hiç görmesen de tanışmasakta hisettiklerini o kadar güzel tanıyorum ki. canım benim. o sesine kurban olurum. ne güzel okuyorsun öyle. sabahtan beri seni dinliyorum... keşke kardeş olsaydık ve ben her gün seni dinleseydim. köyümden küçük şehrimden büyük şehirlere göç etmezdim. yeterdi bana sesin.
  • nazende sevgilim'i muhteşem söyleyen çoban. sesi eğitimli gibi ama eğitimli olmadığı söyleniyor. ortam o kadar doğal, adam o kadar içten ki hepimize insanlığımızı sorgulatan bir sesi var.
  • nazende sevgilimi öyle güzel söylüyor ki, yeni keşfettim bu kalbi güzel arkadaşı. helal olsun ulan... iki gündür durmadan dinliyorum...
hesabın var mı? giriş yap