• nesinin komik olduğunu anlayamadığım olay. konu 1040 tl değil. kendi memleketimizde dünün çapulcu sürüsü karşısında sus pus kalmak.
  • hesabı ödememişler üstüne çorba kuru ve pilavın hepsini de bitirmişler.

    vicdansızlıktır bu.
  • adamlar biz burda misafiriz ne hesabı yaa onuda siz ödeyiverin bi zahmet hem sizin dövlet bizlere boookmiiiyiiir mi? demişte olabilirler.
  • ödenmeyen hesabın miktarı devletin hemen her işletmeye zorunlu olarak itelediği yazarkasa-pos cihazından daha azdır.
  • kendi ülkesinde peşmergeyi bağrına basan kürt halkının ali cenaplığıdır, arz ederiz.
  • aynı kandaşlari gibi davranmislarin haberi. türkiye versiyonu elektrik parası ödememek şeklinde vücut bulur...
  • mardin urfa karayolu arasındaki tesislerin işletmecisini mavi gözlü parlak beyaz türk değildir kardeşim biraz sakin olun. türk ırkçısı olarak size giren çıkan yok. oradaki başka işletmeciler para verselerdi de almayabilirdi.. hatta olmuştur büyük bi ihtimal böyle şeyler de..bu sonuçta kürtlerin önem verdiği bir savaş.

    ama ortada gerçekten vahim bi olay var.silahlı gruplar iznimizle sınırlarımızdan geçiyor ve bu silahlara veya yaptıkları işin kutsallığına inanarak misafir oldukları ülkenin kurallarını görmezden geliyorlar. türkiyenin kobaniye sessiz kalmasına kızarken sonunda kendini bu olaya dahil etmeyen, etmek istemeyen insaların zorlanmasına da göz yumulamaz. o para acilen ödenmeli.

    peki kim yapacak? sonuçta sınırlarından asker geçirmek bir organizasyondur. bu organizasyonun hem türk hem de kürt tarafından yöneticileri vardır mutlaka bu tip durumlara müdahale etmesi gereken. yoksa zaten boşa konuşuyoz.

    bu yine de pek büyük bir olay değil. sonuçta silahlı adamlar. daha kötü şeyler de yapabilirler.

    edit: bilmiyorum milyon kere yazıyoruz anlatıyoruz ama kafa almıyor bazılarında. pesmerge tarihinde hiç türk askerine ateş açmış mıdır? hayır. tsk ile beraber aynı safda savaşmış mıdır? evet. terörist midir? hayır. her gördüğünüz kürdü terörist zannetmeyi bırakın artık.aaaa.
  • türk basını ve türk insanının bakış açısı ve mevcut kalitesini anlatan haber.
hesabın var mı? giriş yap