• 91 model, macar piyanist.
    guinness rekorlar kitabına göre de dünyanın en hızlı piyanisti.
    kendisi hakkındaki tüm bilgiye, konser görüntülerine ve enfes coverlarına peterbence.com’dan ve tabii ki youtube’dan ulaşabilirsiniz.

    yeteneğinin ve icrasının hayranı olmak bir kenarda dursun, piyano çalarken aldığı keyfi ve kendini kaybedişini izlemek de başlı başına bir keyif.
    tüm coverları birbirinden güzel olsa da favorim olan birkaç tanesi yüz görümlüğü misali paylaşmak isterim.

    attention
    black or white
    here comes the sun
  • 22 kasım perşembe günü izmir adnan saygun sanat merkezi’nde sahne alacak olan dünyanın en hızlı piyanisti.
    dakikada 765 nota vuruşu ile tarihe adını yazdıran bu harika adamı dinleyenler selam sırasında şoku yaşarken muhtemelen o çoktan kordonda birasını yudumluyor olacak..
  • piyanonun usain bolt'u yakıştırması yapılan genç, enerjik bir o kadar samimi piyanist. kendisi charlie puth 'un sınıf arkadaşıymış ayrıca. izmir adnan saygun sanat merkezi'nde attention şarkısıyla ve hayranı olduğu micheal jackson şarkılarıyla salonu mest etti. piyanonun adeta etinden, sütünden ve bilimum parçasından faydalanarak, kah kalemle kah dirseğiyle icralar yaptı. tebrik ediyoruz.
  • adnan saygun sanat merkezinde keyifli, sahne ışıkları sebebiyle tribal bir gece yaşatmış, seyirciyle sohbetten de ayrı kalmamış genç yetenek. bilet bulamadığı için gidemeyenlere geçmiş olsun diliyoruz.
  • izmir ahmet adnan saygun sanat merkezi'ndeki keyif verici konserinde hem çok enerjik hem de oldukça huzur doluydu. yakışıklı, karizmatik, üstün yetenekli ve mütevazi bir duruşu vardı. kız arkadaşım bir audiophili olduğundan "bu insan ise sen nesin?" diye sorgulayıp benden ayrılabilirdi ki böyle bir şey çok şükür olmadı. albumunu çıkarttığın anda alacağım peter kardeş.
  • ulan su adamin onda biri kadar piyano calabilmeyi cok isterdim.

    bu da benden gelsin, africa - toto:
    https://www.youtube.com/…t=rdmmk1xvol1scx8&index=14
  • bu gece zorlu psmdeki piyano resitaliyle seyirciyi büyüleyen, sanatını aşkla yaptığı her halinden belli olan ve başarısını guinness rekortmenliğiyle tescillemiş efsane adam. üstüne üstlük sempatik ve mütevazi haliyle de kendine hayran bırakıyor. izleyin derim;
    https://youtu.be/heqw0sve5eq
    https://youtu.be/tjounzzne3g
  • bugün zorlu psm konserinde çok iyi bir müzisyenden yüksek kalitede asansör müziği dinlemiş olduk. kendi eserleri daha çok ilgimi çekti.
    popülere meyletmiş iyi müzisyen.
  • despacito coverında bildiğin yardırıyor. orijinalinden iyi olmuş.

    https://www.youtube.com/watch?v=gmttdvncxcu
hesabın var mı? giriş yap