• 2009 us open üçüncü tur maçında dinara safina'yı 2-1 yenerek dördüncü tura çıkan çek tenisçi. 19 yaşında ve 183 cm boyunda. solak tenisçi şu an kariyerinin en iyi derecesini yapmış durumda.
  • safina gibi kendisi de son yıllardaki tenisçi guzel kızlar klübünün dışında kalan sporcudur. o gobek, o bel, o bacaklar nedir?
  • kendisi kutsaldir ve safina'yi eleyen elleri opulmelidir. bu kadar net.
    yani 2009 us open'da 2 tur boyunca kimsenin yapamadigini yapip safina'yi evine yollamayi ba$armi$tir. gel gor ki, 4. turda ba$ka bir yukselen yildiz olan yanina wickmayer'in gazabina ugrami$tir.
  • 2010 wimbledon'un en büyük sürprizlerinden biri olma yolundadır... wozniacki'ye karşı 4.turda ilk seti çok rahat kazanmıştır... 2. sette de şimdilik 1 kez servis kırmıştır...
  • wimbledon 2010'da çeyrek finalist olmuştur. 45 dakikada elemiştir wozniacki'yi... 18 nolu kortta 3. turda azarenkayı elediği maçta da izlemiştim orada da azarenka'yı şok etmişti... rakibi büyük ihtimalle k. kanepi olacak...
  • kaia kanepi'yi yenerek yarı finalist olmuştur. serena williams'ın rakibi olmuştur wimbledon 2010'da bu arada geçen seneye göre bir 10 kilo vermiştir... ama halen biraz kalın bir tenisçidir...
    bu arada kanepi karşısında 5 kez maç puanı çevirdiğini ve nerelerden döndüğünü de belirtmek gerekmekte...
    maçın hikayesini merak edenler daily mail makalesinden okuyabilirler... http://www.dailymail.co.uk/…sh-serena-williams.html

    ayrıca at kuyrukludur ve dişinde teller vardır...
  • önümüzdeki yıllarda grand slam kazanmasına ihtimal verdiğim güzel bacaklı tenisçi.
  • madrid açık tenis turnuvasını kazanarak bugün itibarıyla kariyerinde ilk kez wta sıralamasında ilk 10 tenisçi arasına girmiştir.
  • ilerde adından çokça söz ettirecek, demişti dersiniz. ben de ukalalığımı yaparım o vakit. ya da yapmam. o benim bileceğim iş. neyse, bu kızın grand slam kazanması yakındır onu diyorum.

    edit büdüt: wimbledon'ın yeni kraliçesi. ayrıca, bir grand slam kazanmanın oyuncuya bilinirlik anlamında nasıl bir artı getirdiğini idrak edemeyen, wimbledon 2011'den önce tanınırlığının azlığı için söylenmiş "ilerde adından çokça söz ettirecek" tabirini hiç bir şey anlamadan kullanıp ahkam kesen ukalaların varlığını bir kez daha ispatlamış 21 yaşındaki çek tenisçidir. seviyorum onu.
  • wta sıralamasında ilk 10 içerisinde yer almasına ve 2011'deki performansıyla şu anda dünyanın en formda tenisçilerinden biri olmasına rağmen "ileride adından çokça söz ettirecek" diyerek bunu tespitmiş gibi sunan bir takipçiye sahiptir. bu destekten sonra sırtı yere gelmez artık.
hesabın var mı? giriş yap