• 7.4.2012 tarihinde, yine eskişehir'in bağrından kopup gitmiş, gevende ile kapılarını açacak olan alternatif, bağımsız ve eşsiz canlı performans mekanı.
    sabırsızlıkla beklenendi.

    edit: gevende kusura bakmasın. peyote, medar-ı iftiharları, alamet-i farikaları "replikas" ile açacak kapılarını... 6.4.2012 tarıhinde.
    bundan daha iyisi olmamalı.

    adres: neyzen teyfik sokak (yani barlar sokağı)
  • henüz nerede olduğunu bilmesem de, sonunda açılacağını öğrenmek keyif vermiştir. nitelikli canlı performans dinleme anlamında yıllardır yeri doldurulamayan carpe diem'in atmosferini tekrardan eskişehir'de yaşayabilicez gibi.
  • nerede dediğim mekan. adını çok duymuş ancak hiç gitmemiş biri olarak, eskişehir'de ki mekanı benim için bir ilk olacak. gevende ile yer edecek olması da güzel gibi. bakalım. replikas'a gitmem, gidemem. hayır.
  • o kadar çok eskişehir çıkışlı grup (bkz: on your horizon) (bkz: gevende) (bkz: kırık çizgi) (bkz: dekupe) (bkz: ayyuka) vardır ki dayanamayıp eskişehire gelmişlerdir.bu olaydaki en büyük pay rahmetli hakan ormandadır.
  • (bkz: 6 nisan 2012 replikas eskişehir konseri/@bal i shikeste)

    gizemli havası ve bomba konserleriyle merak ettirmişti. giriş katı küçük gibi geldi sahne önleri falan daracık ne bileyim daha büyük olur diye beklemiştim ama tavanın yüksek olması iyi en azından. teras ise bayağı iyiydi bu akşam bir de yanlış görmediysem fıçı bomonti veriyorlardı ki bu artı puan benim için.* bira fiyatları normaldi, açılış için değilse yani en azından.

    bir de şu aralar her yerde görmekten iyice alıştığımız grupçanak gezen güven kıraç ve oyuncu arkadaşları sağ olsun iyice küçük istanbula çevirdiler ortamı, herkes bi havalı bi havalı bildiğin gibi değil.*
    artık alıştık onlara hiç ünlü gördük şaşkınlığı yaşamıyoruz. bugün bi ekstradan settar tanrıöğen vardı, ne kadar esmermiş la adam fedon mübarek.

    işte tek sıkıntı barlar sokağında olduğundan ötürü 2de kapanması. konserler daha erken başlayacak demektir bu.
    ama genel olarak "gittik gördük sevdik " diyebilirim.
    replikas ve nekropsi'yle kazanmışlardı beni zaten, bakalım ilerleyen zamanlarda görücez hünerlerini. öyle her istanbullu mekan tutunamıyor burda yani, akıllı olsunlar.*
  • en yakın zamanda gidip görmek istiyorum.artık bir tane de izmir'e açsınlar ya.olmuyor böyle bizimki de can.
  • isminin dungeon olmasını istediğim bardır. nitekim olmadı, oysa olsa çok yakışırdı hem görüntüsü ile çok güzel olurdu, prison'da var zaten eküri olurlardı.
  • üç katlı mekanın her katı farklı tatla bezenmiş olması eskisehire istanbuldan bir rüzgar taşımış olmasindandır.
    teras dadından yenmeyecek güzelliktedir.
hesabın var mı? giriş yap