• çok yakında çıkacak ve 500 tl lik actifry ın eline verecek olan philips fritözüdür.demedi demeyin.
  • patenti philips’e ait olan rapid air teknolojisini kullanarak yağ kullanmaya gerek kalmadan kızartma yapan fritöz. http://bit.ly/h5o9kr
  • ahah bu da 500 tl ile satışa sunuluyor, hoş daha ucuz olsa tefale verdiğim paraya içim yanardı. tefalden artısı 1 kaşık yağ bile değil 0 yağ kullanması.
    tabi bence lezzet bir kaşık yağdan daha önemli.ikisinde de yemek yapıp kapıştırmak lazım.

    (bkz: birazdan sinbo gelecek hepinizi silecek)
  • az önce eve gelirken gördüm bi vitrinde. girdim hemen neymiş ulan nasıl sıfır yağ diye. dakka bir gol bir. ifade şu: sıfır yağ ile en lezzetli kızartmalar!*
    * taze patateslere lezzet vermek için bir kaşık yağ ekleyin. dondurulmuş patatesler için yağ kullanmaya gerek yoktur.

    neden dürüst esnafı çok görüyorsunuz ki şu memleketin insanına. yine de actifry almaya niyetlenen beni düşündürdü, ona sağlam bi rakip gibi duruyor.
  • cillop gibi makine. özellikle dondurulmuş patatesi çok güzel kızartıyor. terbiyelenmiş tavuk kanat denedim harikulade oldu. yalnız ilk başta patatesler "fırında patates" gibi tat veriyor ama 2. de alışıyor insan.
    vel hasıl tefalin eline kocaman vermiştir.
    (bkz: #20835156)
  • hakkında söyleyeceğim her şey cayır cayır reklama gireceğinden tek kelime etmeyeceğim üründür. çok bile konuştum.
  • 15 dakikada hamburger menü materyalleri 0 yağla hazırlanıyor.şimdi ski tuttun mecedonalts
  • bimeks'te 526 liraya satıldığı gün çeşitli internet sitelerinde 260 lira civarında bir fiyata alabileceğiniz tehlikeli alet. fiyat konusunda dikkatli olmazsanız ayakta kazıklanabilirsiniz.
  • mutfağın başköşesine felaket yakışan mucizevi makine.
  • iki haftadır yoğun bir ilişkimiz var kendisiyle. übermensch bir alet gerçekten.

    tefal actifry ile airfryer arasında çok kaldım açıkçası. başta niyetim actifry almaktı sonra philips'i de görünce araştırayım dedim. actifry da işini iyi yapıyor olmasına rağmen, parçaların hemen cortlamasına dair sıkıntılardan bahseden çok kullanıcı gördüm. ayrıca philips'in hiç yağ kullanılmaması iddiasına da kandım, sözlükten deliberator ile konuşup, onun da onayını aldım ve airfryer'da tercih kıldım.

    öncelikle airfryer, actifry gibi hareketli parçaya sahip değil. genişçe bir hazne ve ona takıp çıkarılan süzgeç gibi bir kap var. o kabın içine malzemeleri koyuyorsunuz. ayrıca bir ayıraç geliyor ve kapta aynı anda iki farklı ürün hazırlamanızı sağlıyor. bu kap düzeneğine üstten yoğun bir hava dalgası üflenerek ürünler kızartılıyor. hareketli parça olmaması, yerine göre hem avantajlı hem dezavantajlı bir durum. irmik helvası gibi kavurulacak yemekleri hazırlaması teoride mümkün olsa da kullanıcıyı zorlayabilir. diğer yandan, yiyecekleri parçalama gibi bir durum asla söz konusu olmuyor. actifry'de yiyeceklerin parçalanabildiğine dair çok eleştiri okumuştum.

    ayrıca, iki aletin de pişirme yöntemi farklı, airfryer'da havuç, brokoli gibi buharda pişirilecek sebzeleri kullanamıyorsunuz, çünü buharlı bir düzeneğe sahip değil. ama, gram yağ koymadan güzel pişirme kısmı çoğunlukla doğru. hazır patatesleri, sadece köfte baharatı, tuz ve kekikle harmanlayarak veriyorum ve gayet güzel kızartıyor. nugget, dana biftek sote, tavuk göğüs ızgara da tatminkar sonuçlar aldığım seçenekler oldu. sabahları ekmeğin üstüne bir dilim kaşar ve birkaç sucuk koyarak beş dakika kızartıyorum, feci güzel oluyor. ki benim şu zamana kadar yaptıklarım hep basit yemekler, kek, börek, kiş, çorba gibi yemekler de yapılabiliyormuş aletle. bir denemek lazım. (öncesinde de benim mutfak skill'lerimi arttırmam lazım. hehe.) temizlemesi ise, tel ızgara dışında hiç zahmetli değil. zorlayacak bir artık kalmışsa hazneye su koyup, yumuşattıktan sonra yıkıyorum, rahat oluyor. parçalar bulaşık makinesinde de yıkanabiliyor. çalışırken çok rahatsız edecek bir ses çıkarmıyor ve actifry'ın aksine, zamanlayıcı dolduktan sonra otomatik olarak aleti durduruyor.

    kısacası gayet işini beceren, hoş bir alet. bir haftadır ocağa el sürmedim, her haltı bununla yapıyorum. hepsiburada'da geçen hafta dengesiz bir indirim sürecindeydi, 300-350 keneye alabiliyorsunuz.
hesabın var mı? giriş yap