• birbirinden güzel fotoğraf gezileri düzenleyen, güzel insanları barındıran kurstur. kadıköy şubesini açtıktan sonra gönüllerde taht kurandır.

    neden en iyi fotoğrafçılık kursu olduğunu da şuradan okuyabilirsiniz.

    yurt içi ve yurt dışı gezileri de oldukça kaliteli program ve içeriğe sahip. fotoğrafa ilginiz olmasa bile bu gezilere katılabilir, amatör olarak telefonlarınızla da fotoğraf çekebilirsiniz.

    tanım: türkiye'nin en iyi fotoğrafçılık kursu.
  • adına methiyeler düzülen kurs.
    özcan, yücel ya da nihat hanginiz diye sorası geliyor insanin.
    (bkz: sözlükte reklam yapmak)
    (bkz: reklamları izlediniz)

    illa yapacaksaniz da bu entryler fotoğrafçılık kursu başlığına da yazılabilirdi sanki.
  • vallahi kuruluş sebebinin tamamen duygusal(!) olduğunu düşünmeye başladım. evet tabi bir iş kurarken amacın para olur ama bu kadar körce yapmazsın bunu biraz vizyon olur.

    ben buradan kurs aldım. verdikleri ilk ders "nihat hoca internet yorumlarına çok önem veriyor, yorum yapmayı unutmayın" idi. tamam ilk dersimi aldım ve sonrasında buradan yorum yapma gafletinde bulundum. bize iyi ya da kötü yorum yapın demediler sonuçta. ben buse dalan adlı hocanın dersinde son derece hoş olmayan şeyler yaşayıp bunu yazdığımda çat diye sahibi nihat bey tarafından aranarak 1 saatlik bir telefon görüşmesine maruz bırakıldım. konuşmanın ana konusu yaptığım yorum ve bunu yapmamam gerektiği! ayrıca hocalarını yanlış anladığımdı, bana yapılan hoş olmayan (tam olarak terbiyesizce demem hoş olmaz) davranışlar bir şekilde haklılık kalıbına uydurulmuştu ve ben konu uzamasın diye yazdığım entryi silmiştim.

    neyse bunlar geçmiş konular fakat talihsizlik bu ya telefonumu vermiş bulundum buraya ve her gün 3-5 tanıtım mesajı alıyorum. mesajda "mesaj istemiyorsanız bilmem ne yapın" eklentisi de yok. ben de bugün arayayım dedim çıkarsınlar beni mesaj listesinden. yok, cık müşteri hizmetlerine bağlanamıyorsunuz. sonrasında otomatik bir mesaj "ceren hanımla konuşmanız nasıldı? başka sorunuz varsa yazınız." yazdım ben de öncelikle bu kadar çok mesaj atarak beni kızdırmayı mı hedeflediklerini sordum. ayrıca beni mesaj listelerinden çıkarmalarını da rica ettim, umarım yaparlar. çünkü numarayı bir şekilde engelleyemiyorum da.

    bu kadar uzun yazmak istemezdim. ilk entrymde daha çok olay vardı ama daha sade yazmıştım. şimdi bu kadar uzun yazmamın sebebi açıkçası beni bu entry yüzünden bir daha aramamalarını istemem. yani bunlar dışında söyleyeceğim bir şey yok. lütfen nihat bey beni aramayın ve düzenli olarak reklam mesajları atmayın.
hesabın var mı? giriş yap