• kurumların ağ güvenliğini otomatize ataklar yaparak test eden ve açıkları bulup raporlayan bir ürüne sahip olan siber güvenlik şirketi.

    https://www.picussecurity.com/

    hürriyet'te şirketle ilgili çıkan yazı: https://www.hurriyet.com.tr/…klari-buluyor-40483193
  • ankara merkezli siber güvelik ürünü geliştiren bir girişim. uluslararası arenada rekabet edebilecek kapasitede siber güvenlik ürünü üretebilen nadir türk firmalarından, ellerine sağlık.

    (bkz: picus)
    (bkz: siber güvenlik)
    (bkz: haskell)
  • yakın zamanda çalışmaya başladığım şirket. (bkz: opsgenie) 'nin (bkz: yemeksepeti)'nin açtığı yoldan ilerleyip daha fazlasını bile başarabilecek bir türk firması olduğunu düşünüyorum.

    kurucularımız gerçekten vizyoner, global bir siber güvenlik firması olma yolunda hızla ilerliyoruz. ben sirket bilgilerini ifşa etmemek için çok detay veremiyorum ama, inanıyorum ki bir gün buralar entry dolacak hep! bu şirketin bir dünya devine satılışını kutlayacağımız günler çok uzakta olmamalı.
  • kimsenin ülke içinden çıkmasını beklemediği kadar başarılı yerli ve hızla gelişmekte olan siber güvenlik şirketi.
    t: yerli siber güvenlik şirketi
  • şirketin kurucu ortağı ve ceo'su hamdi alper memiş'tir.

    made in turkey podcastiyle ortaklaşa çektiğimiz podcast bölümünde, alper’le kendisinin ve picus’un hikayesini, picus’un pandemi döneminde nasıl pozisyonlandığını ve gelecek hedeflerini konuştuk.

    siber güvenlik ya da finans alanlarına ilginiz olmasa bile, bölümün sonunda alper’in girişimcilikle ilgilenenlere yönelik önerilerini dinlemenizi tavsiye ederim.

    https://cagrisarigoz.com/…per-memis-picus-security/
  • bugün itibariyle $24m yatırım alarak seri b yatırım turunu kapattıklarını duyurmuşlardır. (kaynak)

    ankara'da savunma sanayi dışında büyük paralar yöneten şirketlerin artmasının hem ankaradaki teknoloji sektörü için hem de girişimcilik ekosistemi için iyi sonuçlar doğuracağına inanıyorum. bütün picus çalışanlarını tebrik ederim, picus'u takipte olacağım.
  • online eğitimlerini beğendiğim kurum.
  • her gün daha fazla şirkette çözümlerinin kullanıldığını görüyorum. takdire şayan gerçekten. unicorn olma serüvenlerinde yolları açık olsun.
  • çalışmak için güzel bir firma. genç arkadaşlara duyurulur.
hesabın var mı? giriş yap