• gelişini iple çektiğim, henüz çaylaklıktan çıkmamış müstakbel yazar. başka platformlardan tanıdığım, sohbetinden keyif aldığım, can kan dost.

    edit: an itibariyle yazar olmuş, gecenin bir yarısı güzel bir haber de almış olduk.
  • şu son kondüktör dalgası ile gelen yeni yazarlar içinde bir anda dikkat çekmeyi başarmış, sağlam bir yazar. yakın zamanda pek çok yazarın badi listesine yerleşecek gibi görünüyor. şu ana kadar görebildiğim tek kusuru lanet olası edit: imla hastalığının pençesinde olması. abiciğim entry senin, istediğin gibi edit yaparsın, kurtul şu iğrenç hastalıktan.
  • bilgili, nazik yazar. sözlüğe hoş gelmiştir.
  • yazar dostu, güzel insan.
  • kendisine "puşt" desem ağzımı burnumu kırmak isteyecek yazar. kim bilir belki istemez de, tanımam etmem. ama gözüm döndü takip edicem şu andan itibaren. **
  • beni ayıpladı.

    taa vakt-i zamanında bana ödev verdiydi, battlestar galactica serisini izleyip rapor çıkarmam için. yahu 4 senelik okulu 7 senede bitirmiş bir insan evladıyım ben, öyle verilen ödevleri zamanında yapsam, ohoo...

    neyse, 2 ay oldu, edindim bir yerden verdim müjdeyi... "nihayet izleycem" dedim. 2-3 hafta kadar süre tanıdı. bugün itiraf ettim.

    - daha battlestar'lara bile başlamadım ben.
    - izle onu mutlaka. ayıp.

    aynen böyle.
  • ulusların kaderlerini tayin hakkını rededederek ezen ulusun burjuvazisinin ayrıcalıklarını savunan, bu konuda çıkan bir tartışmada da ulusların kaderlerini tayin hakkından bahsederken sonraki paragrafı vermediğimi söyleyen, ama sonraki paragrafta ve hatta metnin bütününde ulusların kaderlerini tayin hakkını reddetmemiz gerektiğini ifade eden tek bir kelime dahi gösteremeyecek olan sözlük kullanıcısıdır.

    işte sip'i tutmak böyle birşey...

    (bkz: sip'i tutmak)

    sahibinin sesidir bu bağlamda.

    sahibi için bkz:

    (bkz: kontrgerilla ve sip)
hesabın var mı? giriş yap