• grease filminde lideri rizzo olan kızlar çetesi. başlıca aktiviteleri makyaj yapmak, pjama partileri düzenlemek, gizlice sigara içmek ve erkek tavlamaktır. gün görmemiş sandra yı dışlarlar en sonunda gotik tarzı siyah deriler ve ayağına minik kırmızı terlik giydirerek dalgalarını geçerler. (bence)
  • fsol hanım, pinki, üşenmemiş o kadar muhabbetin üstüne theme atmış tribute etmiş, canım sanki yanımdasın* dedik, set ettik, theme ettik gönüllere.
    bir pinkie'dir kendisi (ya da pinky, ama ben fransızca yazmak istedim, iyilik melegi'ndeki şımarık fannie -fanny- öyle yazardı) pink ladies'e yakışan iş yapmıştır.

    (bkz: fsol isbasinda)
  • bunca zamandır çeşitli muhabbetlerde yerini almış, kimi entry'lerde gizli saklı referenslara konu olmuş, ne zaman ortaya çıktığını artık pek de hatırlayamadığım ama çıktığı günden beri kalplerimizde özel ve tüzel yer edinmiş identity sorunlarına çözüm bulmuş, "ne diyosun sen ya?" sorularına "sus pink ladies ekolü" cevabı verilmesine olanak sağlamış (ve hayretle genelde durumlardan başarı ile sıyrılınmış) "kristel kama-anna kournikova hastaları, tapanları, saçma sapan olanları co." adlı karşı takıma savaş açmış her şekilde haklı, haklı olmasa da yavuz, grrrl ekibi, takımı, derneği ve dahi cumhuriyeti. (ve tüm bu amaçlar için kurulmuş aynı adlı mailing list komünitesi)

    marşı: zaman zaman lady marmalade, zaman zaman gorecki, her zaman bitch adlı şarkılar, tori amos'tan herşey ve duruma uygun diğerleri. (bkz: eklektik) mottosu: "well bugger all that let's go curse somebody". (vudu yaklaşımı, teşekkürler nanny ogg)
  • yapilabilecek birkac ek de $oyledir:

    - herhangi anda, herhangi yerde, herhangi diger pink lady goruldugu anda ko$a ko$a, hafif bir grin ile yanina gitmek, civarda tanidik varsa onlara bakarak, yoksa yere bakarak bikbikbik fisir fisir konu$mak, birbirine el ile kol ile yakin temasta bulunmak.

    - ilk firsatta moulin rouge elbiselerinden giyip sahneye cikmayi istemek.

    - her firsatta cilgin atmak.

    - recursive kihkoh syndrome sahibi olmak.

    - dogru bildigini du$undugu konuda, kendi bildiginin yanli$ oldugu kanitlansa da icin icin "oyle ama... bi $ekilde aksini ispatlayacam" demek, kabullenir gibi yapip kabullenmemek.

    - (soylenmi$ evvelce ama soylemeden gecersem icimde kalacak) ne naylona, ne hollandaya, ne hollandaliya sicak bakmamak, bakani baktigina pi$man etmek.

    - herkes, her$ey, her yer hakkinda maximal bilgiyi edinmek, bu amacta herkesi info-bridge olarak kullanmak.

    - edinilen bilgileri ozel bir replication sistemi kullanarak diger pink lady'lere dagitmak.
  • yukarıda bahsi geçirilmiş iki pinki arasında (özellikle artık mutantlaşmış ilişkimiz sebebi ile klerza ve benim aramda) geçen diyaloğun ön şartlarından biri de karagöz - hacivat tadında gelişmesi, anlamadan anlaşılması, mümkünse başka herkesin confuse büyüsü altına girmesidir. nasıl mı ki?

    - kler kler etiler
    - nedir?
    - bupu
    - aa istanbul? eyvah
    - yaa promote
    - aa sen mi? niye be?
    - yok daha neler.
    - yerini bilsin vudu yaparım
    - ehoeho evet yapalım

    bazen iki taraf da anlaşamaz, sorun değildir, en nihayetinde ortak paydada buluşulur:

    - ya sen bana onu ver ben yaparım
    - ya beraber yaparız
    - ne zaman yapıcaz beraber ben evde yaparım
    - ya tutarsa yaa. tutar bak.
    - ne tutacak, dikiyoruz işte?
    - nası dikiyosun ya? dikili o ya?
    - balık be kızım be
    - o da mı balık?
    - hayır ne alakası var kler
    - neyse salla, let's go curse somebody
    - evet, let's
    birlikte- eheoeheoe
  • pinki olmak beyinde baslar mottosuyla hareket ederek, ayni zamanda hem domestik hem ozgur, yeri geldiginde romantik, utangac, mantikli ve bilimsel olup yeri geldiginde cilgin, cesur, hinzir, okultun derinliklerine dalan olabilmek, tum olunanlardan zevk duymak tadina varip degerini bilebilmektir deriz..sabahin 3unde kil olunan seyleri cilginca bagirip paylasabilmek, basit trivial ya da ciddi dusundurucu seylerin empati ve sempatiyle karsilanabilcegi ortamda huzur bulmaktir deriz..buyuden bahsederken esas buyunun hayatta bulundugunun farkina eglenerek varmaktir deriz..cok sey deyip cekinmeden demektir deriz de deriz..

    katilim sartlarina ek olarak:
    - the revered bitch crysania ve benzeri karakterlere kem gozlerle bakip sisleme istegi duyulmasi sarttir..
  • sözlük theme yapımı müessesesinde bir ekol olan fsol hanımın edit rüzgarından nasibini almasıyla beraber süpper bir logoya sahip olmuş süperötesi theme. çilekli süt sevenlerde bakkala koşma gibi bir yan etkisi olabilir, öyle pembe, öyle şekerli, öyle ağız sulandırıcı.
  • çilekli süt hatırlatıp istetme aşamasını es geçip direktoman ağız sulandıran theme.
    (bkz: bu işler nasıl işler)
  • sözlükteki en güzel theme. ekrandan yansıyan renk, günü şeker tadına büründürür.
  • pinklerin en hanim hanimcik olani.
hesabın var mı? giriş yap