• "ücreti nedir sır sanırım" dediğim trend test. aslında güzel bir düşünce fakat biz sizi arayalım gibi bir şey çıkıyor internet sitesinde, iyi de ben sizin beni aramanızı istemiyorum ki ben internet sitenizde aradığım tüm bilgilere ulaşmak istiyorum.
  • gün itibariyle ücreti hakkında bir fikir verebilecek olan aşağıdaki e-posta tarafıma gönderilmiştir. firma ile en ufak bir ilgim olmamakla beraber lazım olan varsa diye telefonlarını da ekleyeceğim. reklam falan olsun diye değil yani!

    --- spoiler ---

    york testi'ni türkiye'ye getiren kuruluştan, dünya'nın en ileri teknoloji ve en hassas sonuç veren "gıda intoleransı testi", pinnertest, sınırlı sayıda, 350 tl indirim avantajıyla.

    hemen bize ulaşın: 0212 2155120
    * indirim 30 kişi ile sınırlıdır
    --- spoiler ---
  • yaptırmaya karar verme aşamasında, çoğu gıdaya intoleransım çıkarsa diye korkutan test.
    yaşam kalitesini arttırma ihtimali yüksek.

    testin nasıl yapılacağına dair
  • sonuçları bugün elime ulaşan test.

    testin sonuçlarına göre dana etini, mısırı ve soya fasulyesini hayatımdan çıkartmam gerekiyor.

    dana eti beni üzdü açıkçası. mısırı da çıkartmasına çıkartırım ama fruktoz şurubu içermeyen ürünleri bulmak çok zor piyasada. sonuç olarak sağlık mühim, dikkat etmek lazım.
  • iki gün önce duyduğum ve resmen memur maaşı ile çalışıyor olmama karşılık yeterli araştırmayı yaptıktan sonra hiçbir tereddüt etmeden bana göre ciddi bir para basarak yaptırdığım testir.
    bukadar hızlı karar vermem ve harekete geçmemin sebebi ise kesinlikle testin çok mantıklı olması. para tuzağı gibi düşünülebilir ama sonuçlar geldiğinde herşey ortaya çıkacak.
    dedelerimize ninelerimize baktığımız zaman ve onların dediklerini hatırladığımız zaman şöyle birşeyi anımsarım, derler ki ben herşeyi yerim ama mesela soğan bana dokunur, kızartma zeytinyağında ise midemi yakar, bilmem ne bende gaz yapar filan. bunlar deneyimler ile sabitlenmiş ve yılların verdiği deneyim ile ortaya çıkan sonuçlardır. ama zamane insanları bu süreci zaten bekleyecek lükse sahip değil.
    yendiğimiz hiçbirşey normal değil sonuçta , böyle bir testi yaptırma bu vesileyle ortaya çıkmıştır.

    artistlerin sosyetiklerin testi de denir ama adamlara bakınca nekadar sağlıklılar nekadar zayıflar ve formadalar deriz. işte bunların hepsi vucutkarına uygun bir yemek sistemi veya yedikleri gıdaların ne olduğunu bilmelerindendir. örneğin yumurtanın sarısı bana dokunuyor diyen ünlüler var. nerden biliyor sizce...
    hala parası az olanlar için para tuzağı olarak görünen ama biraz parası olanlar için kesinlikle eninde sonunda birgün yapılacak testtir.
  • bünyenin neye alerjisi var yok çıkartması beklenen testtir bu. en azından fiyatı itibariyle ben bunu bekliyorum.

    insan vücudu öyle komplike ki neye nasıl tepki vereceğini kestirmek oldukça güç. eğer sizi rahatsız eden bir şey varsa (şişkinlik, alerji, sivilce vs gibi), bunun yiyip içtiklerinizden olma olasılığı çok fazla. bunlardan kaçınarak bu etkilerden kurtulmak mümkün olabiliyor. işin sıkıntısı ise şu. yediğiniz veya içtiğiniz şeylerin ne zaman etki göstereceğini bilmiyorsunuz. bu ne demek? örnek olarak domates yediğinizde bünyeniz bundan rahatsızlık duyuyor ve bu rahatsızlık kalın bağırsak tarafından emilirken oluşuyor ise sizin bunu farketmeniz 3 günü bulabiliyor. rahatsızlık baş gösterince de kimse 3 gün önce makarna sosundan yediği domatesi suçlamıyor. onun yerine yarım saat önce yediğimiz elma aklımıza geliyor. işte tam da bu amaçla ortaya çıkmış bir test bu pinner test aynı york testi gibi. size zamandan bağımsız neye alerjiniz olduğunu söylüyor. ya da öyle olması lazım bilmiyorum, denemedim.

    neden denemeyip henüz tam güven sağlayamadığıma gelince, alerji sorunuma çözüm ararken tam yaptırma niyetindeydim araştırmalarım esnasında aşağıda bahsedeceğim şeyle karşılaştım. aşağıda 2 adet link paylaşıyorum. bunların görüntülerini de kaydettim, ne olur ne olmaz.

    tavsiye yazısı no.1

    ne diyor bu üstteki linkte özetle: adım alice, new yorkta yaşıyorum, avukatlık firmasında üst düzey yöneticiyim pinner testten önce hayat berbattı, şimdi 37 pound (16.7 kg) zayıfladım. teşekkürler pinnertest.

    bir de aşağıdaki linke göz atalım (özet): adım güler, istanbulda yaşıyorum, avukatlık firmasında üst düzey yöneticiyim pinner testten önce hayat berbattı, şimdi 17 kg zayıfladım. teşekkürler pinnertest.

    tavisye yazisi no.2

    linklerde yazan bütün o sayfalar dolusu yazısı bire bir aynı. sadece isim, şehir ve ölçü birimleri (pound, kg vs...) farklı. tekrarlıyorum kilolar ve diğer herşey aynı. şimdi burda birisi yalan söyleme ve müşteriyi yanıltma ihtiyacı duymuş anladığım kadarıyla. bunu yapan firma mı, kişisel bir olay mı bilmiyorum ama yalana bulaşmış özel bir test beni artık çok fazla çekmiyor.
  • (bkz: pinterest)
  • aldıkları kan ile vücudumuza zarar veren yiyecekleri 2 hafta içinde belirleyip uzmanlar eşliğinde o besinleri bırakmamızı sağlıyormuşlar. bir çok ünlünün yaptırdığını duydum.
  • ücreti 1140 tl olan işlemdir
    pazarlıkla %20 indirim alınabilir
  • tüm iyi niyetimle yaptırmak istediğim ama vazgeçtiğim test.
    şöyle ki sosyal medyadaki janjanlı reklamlarından görüp beğendim tamam dedim çok iyi fikir
    çünkü yukarıda bi arkadaş yazmış bazı şeyler beni rahatsız ediyo ama bu 3 gün önce yediğim domates mi yarım saat önce yediğim elma mı bulmam lazım
    hastanelerde yapılan testler tatmin edici değil çıkan sonuç domates ve çilek ama onları yemesem de bazen vücudumu memnun edemiyorum
    neyse işte pinnertest hoşuma gitti internet sitesinde tatmin edici cevap bulamayınca hayatımın hayatısı yaptım ve müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim
    nerdeyse yeni sapığıma davetiye çıkardım
    sadece eczanelerde satılıyo mu alıp yapabiliyo muyuz diye sormak için aradım ve
    yurtdışına gönderiyorlarmış sonucu
    ücreti de kendileri söyledi 900 lira ama size kampanya yapalım dediler
    teşekkür ederim ilgilenmiyorum dedim
    tam 6 kere aradılar beni
    düşünüyor musunuz
    siz değerli bir müşterimizsiniz
    tamam evet değerliyim ama yapışınca irrite etme diye bişey var
    ilk 5 seferde arayan kızı dozu yavaş yavaş artarak rahatsız oluyorum artık aramayın dememe rağmen 6. seferde arayan son kıza beni bir daha arasanız sizi şikayet edicem dedim
    ben aradım bilgi almak için ama ürününüzü kullanmak istemiyorum
    boğmaya ne gerek var
    sonuç ne olursa olsun alerjim var ya da yok yaptırmayacağım
    belki bu yapışma politikalarından da vazgeçerler
hesabın var mı? giriş yap