• moda'da yeni açılan çok şukela pizzacı. menü vermeyen elemanlara sahip mekan; kara tahtadan karar verip seçiyorsunuz pizzanizi. fiyatları makuldur. çay-pizza alışkanlığını kazanmama sebep olmuşlardır.
    bu lezzetlerin arkasındaki gizli kahraman için (bkz: barış oğuzer). kendisinin roma'da scuola italiana pizzaioli kursunda kep atmışlığı vardır.

    bakınız bakınız https://www.facebook.com/…a/539221632859323?fref=ts
  • sadeliği ile buzdolabından yemek tırtıklıyormuşsunuz hissi yaratan mekan. italyan tepsi pizzası yapıyorlar. günün sürprizleri ile de beni benden alıyorlar. jambon enginar parmesan favorim ama şimdilik.
    fastfood pizzacılara inat yaşasın mahalle pizzacıları.
  • eve çok yakın tehlikeli lezzetli pizzacı; yediklerimi yakamıyorum.
  • artık beppe'ye mi pinsa'ya mı sorusunun kazananı
    dışarıdan bakınca börekçi izlenimi veriyor.
    hamuru biraz kalın. kiloyla satılıyor. plastik tepside servis ediliyor. fiyatlar çok uygun ve ama enfes !
  • moda'nın sempatik pizzacısı. dışardan bakınca küçümencecik, mahalle fırını tadında gözükse de şehrin italyan pizzası yenebilecek gözde mekanlarından. farklı lezzetler arayan yemek gurularının da tam aradığı cinsten alternatifler sunulmakta. ben cheddarlı-jambonlu ve brokolili-sucuklu pizzalarını tattım. iki pizzayı da gayet beğendim. özellikle brokolili pizza farklı bir lezzet sunuyor. fazla yenildiğinde baysa da bir iki dilim tatmak için ideal.
  • moda'nın dokusuna ve ritmine bu kadar uyan bir başka pizzacı düşünülemezdi. fazla oyalanmadan lezzetli ve farklı birşeyler yemek için şahane bir altenatif. ince hamurlu pizza tercih ediyor olmama rağmen, çok iyi mayalanmış bir ev pizzası tadı yakalamaları sayesinde şahsımı kalbimden vurmayı başarmışlardır. çok yakınındaki beppe de tercih edilebilir güzel bir mekandır ancak farklı lezzetler peşinde ve ufak ufak birçok şey denemek isteyen bünyeler için moda sınırları dahilinde pinsa'dan iyi bir durak yok gibi gözüküyor şimdilik.
  • pinsa'yi baris oguzer benim icin dogurmus..
    canim..
    hamurunu benim icin yogurmus..
    caanim..
    diye sarkilar soyleten mekan..

    ozge ulusoy burayi cok sevdigi icin haci sabanci'nin buraya ortak olmasiyla..
    onceden pin olan ismi..
    pinsa olmustur..
  • makasla keserek dilimledikleri ve tartarak fiyatlandırdıkları pizzaları ile ara sokakta kalmış minik bir dükkan olsa da dikkat çekmeyi başarmış mekan..
  • zeki demirkubuz pizza ustası olsa nasıl olurmuş diye gidip görülebilir.
  • 21.30 gibi kapanmak üzere olan mekanda yedik.. sahile giden gençler sahilde birasıyla birlikte yemek üzere pizza dilimlerini paket yaptırıyorlardı mantıklı. domuzlu bir çeşit de vardı kadın makasla pizza kesiyordu pratik ve hızlı çalışıyordu eşimin dikkatini çekti özenli iş yapıyordu ayrıca denemedik ama kavanozda tiramisu da satıyordu iyiydi. harika bir acı sos vardı pek seviliyormuş ben de sevdim. adı spiracha. ayrıca ev yapımı limonatası da gayet iyiydi. çeşitler standart italyan lezzetlerinin iyi harmanlanması idi pesto sos vs çok efsane tatlar görmesem de baya iyiydi aslında ve aşırı küçük dilimlerle bolca çeşit alabilmek harikaydı biz bu konsepti roma’da gördük ki zaten roma’da eğitim almış kadın. kadıköy’de bi kaç yerde bulunan dilim pizzacılarla aynı fiyata kat be kat daha kalitelisini yiyorsan o mekan mekandır kardeşim. bugünün ikinci keşfi ve yeni bir nokta atışı oldu. mekan standart büfe tasarımlı ayrıca ufak bir domuzcuk heykeli vardı tezgahta. malzeme çeşitliliği dersen aynı yerde bulunan beppe yi tek geçerim tartışmasız ama birkaç ufacık dilim pizzayı birleştireyim dersen burası. favorimiz kabak ceviz mozarella lı olan dilim oldu. ama hepsi güzeldi demeden edemeyeceğim.
hesabın var mı? giriş yap