• italyan pizza okulu pizza.it tarafından italya dışında ilk kez açılan pizzacıdır.. ilk şubesi galata'da olup devamı gelecek sanırım.. gerçek italyan pizzası yemek isteyenler bir uğrayabilirler.. pizza hut'ın, dominos'un falan pizzalarından farklı gerçekten de pizzaları.. bu arada adının pizza.it yerine pizza eat olarak kullanılmasının nedeni de gayet anlaşılır..
  • italya'ya gidip pizza yemedim ama bir arkadaşın tavsiyesi ile geçenlerde yolumu galata'ya düşürdüm ve bu mekana uğrama fırsatı buldum.margarita yedim ilk defa ve anladım pizza denilen yiyeceğin anlamını...inşallah ufak tefek hesap işlerine kanıp da bozmazlar lezzeti ülkemizde alışıldığı üzere....
  • az önce televizyonda denk gelerek araştırdığım ve italyan pizza.it'in türkiye'de açtığı pizzacı olduğunu öğrendiğim, çikolatalı fındıklıya kadar farklı pizzalar yapan yer. galata ve bebekte iki adet şubesi ver. yemeksepeti.com'dan da sipariş alıyormuş. benim gibi gördüğüyle iştahı kabaranlara faydam olsun.

    http://www.pizzait.com.tr/index.html
  • yemeksepetindeki joker indirimine kanarak sipariş verdim fakat büyük hayalkırıklığı oldu. pizzaları gerçek italyan yapmaya çalışırken çakma italyan olmuş sanki. paket serviste pizzanın durumu kötüydü yanında getirdikleri elma patatesler hem çiğ hem yanmış şekilde geldi. pizza odun ateşinde mi yapılmış bilmiyorum ama hamurun kıvamı da olması gerektiği gibi değildi. leventte olivia's pizzeria varken şanslarını kaybettiler artık.
  • hamurunu kömürden imal eden ilk pizzacıdır.
  • ifade özgürlüğü babında daha 40 fırın pizza yemesi gereken şirket.
  • sözlüğün %99'u adını dahi bugüne kadar duymamışken, bugün ortaya çıkan dava mevzusu sebebiyle iyi reklamını yapacak ve adını duyurmayı başaracaktır.

    (bkz: buralar hep entry dolacak)
  • pizzanızın hamuru nasıl olsun istersiniz?

    -ince
    -klasik
    -kalın
    -ince kömürlü
    -klasik kömürlü
    -kalın kömürlü

    gibi seçenekler sunabilen pizzacı.
  • müşterisine kömürlü pizza gönderip müşteri şikayetiyle karşılaşınca söz konusu müşteriyi dava açma tehdidiyle rahatsız eden pizzacıymış. adını ilk kez duyuyorum, bundan sonra bi yerde lafı geçsin hemen araya girip "o pizzacı böyle böyle yapmış, ekşide gördüm sakın gitmeyin" diye reklamlarını yapacağım. hadi bakalım.

    edit: ulan bu başlığı kaç kere değiştirdiniz? ne la bu pizzacının doğru adı? kime sövdük, millete ne diyecez şimdi emin olamadım.
hesabın var mı? giriş yap