• aslında batı gözündeki kredilerini tüketiyorlar. bir süre sonra yine mi siz? bitmediniz mi? amacınız ne? durumuna düşecekler çünkü bir yalan tiyatrosu üzerine kurdukları düzen tükeniyor. tünelin ucunda ışık yok. bu avrupada ayaklananlar tamamiyle pkk uyuşturucu ağı olduğu için işleri sekteye uğradığı için üzgün ve sinirliler yoksa hiçbiri gelip ortadoğuda yaşamaz pkk sempatizanları yerleştikleri yerlerden çıkmaya meyilli değillerdir pek avrupa bunu denerse onların gerçek yüzlerini görecektir.
  • bu amk çocukları her yerde nasıl bu kadar eylemci bulabiliyor ben onu merak ediyorum. yani bu kadar insan neden bu terör hareketine destek veriyor? savundukları görüş ne olursa olsun, yaptığı eylemler çocuklar ve sivil insanları hedef alıyorsa, bir takım kişilerin bunu desteklemesi çok sadistçe ve angutça değil mi?

    biri bana açıklarsa ne güzel olur amk...
  • işgale katılan hewaller dikkat etsinler.

    ingiliz polisi öyle gaz sıkma veya 2 jop darbesi ile bırakmaz adamı.

    canları ''trencilik oynamak'' da isteyebilir.
  • günahsız insanları avm'lerde, otobüslerde yakan, kalabalık şehirlerde masum insanların arasında, bomba patlatan bu adi şerefsizleri, polis ve halk niye uzaklaştırmaya çalışmış ki anlamadım. rayların üzerindeler, bırakın tren geçsin üstlerinden.
  • sarızeybek zamanında çok söyledi, sadece operasyonla olmaz. pkk 'yı bitirmenin üç aşaması vardır.

    finansal olarak bitirmek, para kaynaklarını kesmek ve isviçre bankalarındaki paraların tahsilini istemek.

    şehirlerdeki milisleri bitirmek, tutuklamak.

    operasyon ile fiziki olarak bitirmek.
  • orada taşkınlık yapıp can sıkıcı hale gelince ancak ingiltere'nin de dikkatini çekecektir. avrupa böyle masalesef. işin ucu kendilerine dönüp de canları yanınca bunların kımıl zararlısı olduklarını idrak edebilirler.
  • yiyosa liverpool'a gelin koyduğumun biji bijileri.
  • tren yolu üzerin de , ingiliz polisi bunları gangbang yapar . bizimkiler gibi iki korkutup bırakmaz . inşallah olur da izleriz , keyifleniriz .
hesabın var mı? giriş yap