• maalesef ki bu dönem.
  • maalesef doğru bir tespit. ''müttefikimiz'' amerika sağolsun uçak,tank,gemi hariç ne kadar ağır silah varsa ışid ile savaşma bahanesiyle ypg/pkk ya verdi.
    şanlı ordumuz hendek operasyonlarıyla pkk yı yurt içinde neredeyse bitirme noktasına getirdi fakat tehdit artık sınırlarımız dışarısında daha fazla.
    eğer hendek operasyonları olmasaydı bugün ne al bab'a nede afrin'e girebilirdik. afrin operasyonu ile saat başı bomba patlardı.
  • 2000 li yıllarda (veya 80 li 90 lı ) pkklı terörist sayısı kaçtı şimdi kaç ?
    doğru bulduğum önerme
  • amerikan planında olan kürdistan kurulmaya yaklaştıkça, pkk'nın ordu haline dönüştürülmesi gayet normaldir. önemli olan bu durum karşısındaki türk planının ne olduğudur. şu ana kadar atılan fırat kalkanı ve zeytin dalı adımları doğru adımlardı. son dönemde zikredilmeye başlanılan sincar ve münbiç harekatları da yapılırsa olumlu olur.
  • katıldığım görüştür..pkk bitti doğuda terörist kalmadı falan filan geçiniz,pkk nın (abd-israil) amacı ırak ve suriyede kürdistanı kurmaktı ve bu gerçekleşti diyebiliriz..bizim iktidar ise yıllarca buna seyirci kalmak bir yana destekledi,şimdi ise 7-8 yıl önce yapmamız gereken operasyonları yapıp seviniyor kendimizi kandırıyoruz..bu hükümetin amaçlarından biride buydu zaten,(bkz: bop eşbaşkanı)
  • zeytin dalini firatin dogusundan baslayarak irak sinirina kadar uzanan operasyonlar izlerse - ki izlemeli yoksa zeytin dali yarim kalir- ve bu irak ordusu ile ortaklasa kandil ile son bulursa, pkk tarih olur. zaten suan hedeflenen de o. tabi bir de jeopolitik gercekler var, bakalim ne kadarini gerceklestirebilecegiz, umarim hepsi olur. hepsi olmaz ise bile, orta vadede olur. terörist seviciler sunu akkilarina kazin türkiye er veya gec ama mutlaka bu pkk denen cinayet sebekesini tepeleyecek.
  • akp döneminde olmuştur.
  • klavye gerillesini pek sevindirmiş iddia.

    ne denli doğru bir iddia tartışılır ama gün gibi gerçek olan bir şey var o da onbinlerce kürdistan işçi partisi militanının bugüne değin akıttığı oluk oluk
    kandır.
    ortalık ceset tarlasına döndü, erkek dişi binlerle ifade edilen sayıda militan leşi toprak altında kurtçuklara solucanlara yem oldu.
    afrin operasyonunda militan ölülerini vinç kepçesi ile tutup çukurlara gömdüler, ağır yaralanan yüzü gözü yanan parçalanan uzuvlarını kaybedenler bir şekilde canını kurtaranları saymıyorum farkındaysan.

    ki bunlar geride sağ kalanların iyi günleri; o pkk milislerince övgüler düzülen abd malum topraklarda yaşayan kitleye herşey yolunda gider uydu bir devlet kurulursa tarihte eşi benzeri görülmemiş acılar yaşatacak, hem ucuz iş gücü gibi kullanıp karın tokluğuna çalıştıracak hem de yeri zamanı geldiğinde cepheye sürüp rahatça ölüme yollayacak, aynen en son afrin operasyonunda ve öncesinde de yolladığı gibi.

    kimse senin millet olma ülke kurma hayalinle başkent diyerbekir düşlerinle o çok yücelttiğin dilini konuşmanla ilgilenmiyor, sen abd dış siyasetindeki hesaplarda kullanışlı bir maşa rakamlardaki bir istatiksin ha on eksik ha bir fazla.
hesabın var mı? giriş yap