• trend olmaya başlayan ve anlamı şarj bağımlılığı olarak adlandırılan rahatsızlık. insanların gittiği her yerde gözlerinin aradığı ilk nesne olmaya başlayan prizler adeta bir yaşam kaynağı muamelesi görmektedir. powerbank leri taşıyan insanların taşımayan insanlara göre daha huzurlu ve güvenli hissetmeleri güler misin ağlar mısın muhabbetlerini bir kez daha dile getiriyor.
  • biraz atmasyon bir terim anladığım kadarıyla.
    ancak bahsettiği konular oldukça geçerli.
    geçenlerde internette dolanan vapurda tavana şarjını ve telefonunu bantlamış andavallı da bu hastalığın* pençesinde debelenen insanlardan biridir.

    ha şimdi cep telefonlarında ciddi bir şarja yönelik iletişim çalışmaları başladı. ancak bunun için önce ar-ge lazım. o da yapılıyor.

    huawei bu konuya gerektiği kadar önem verip reklam çalışması yapmış ilk marka olmuş gördüğüm kadarıyla. bunun devamı gelir beyler.
  • ingilizce "plug" ve latince "mania" kelimelerinin birleşmesinden oluşan priz bağımlılığı. günümüzün şartlarında akıllı telefonların günün her anında kullanılmasından doğan yoğun şarj tüketimi karşısında, oluşan priz ihtiyacıdır.
  • şarj bağımlılığı. yatağınızı prize göre ayarlıyorsanız, kafe veya restoranda prize en yakın yere oturuyorsanız, şarjınız %%'in altına inince panik atak başlıyorsa dikkat edin, siz de bağımlığısınız.
hesabın var mı? giriş yap