• (bkz: sevmek)
  • kumlara bata cika birlikte kosturup, yerlerde yuvarlanmak suretiyle kendisiyle oynamak. sahilde kolayca bulabileceginiz dal parcalarindan, yosunlardan yardim alabilirsiniz; kuyruklarini o kadar hizli sallarlar ki redbullsuz ucabileceklerine inanirsiniz.
    arada su icirmeyi unutmayin.
    bir de denize girdiyse eger vucuduna da su dokun ki deniz tuzu kurutmasin cildini, hadi bakalim yeni dostunuz hayirli olsun.
  • hayatında nasıl hayvanlara denk gelindiyse, esas hayvanları saldırgan zannedenler tarafından linç edilecek köpek korunulmalıdır öncelikle.
    bununla birlikte, yazın o sıcak zamanlarda ona bir kap su vermeniz sizin vicdanınız ve sevap pointleriniz açısından yararlı olacaktır.
    aynı şekilde çok mıncırmamak kaydıyla, onun özel alanına müdahele etmeden önce tatlı bir dille sevmek, daha sonra da fiziksel temas ile onu mutlu etmek gerekmektedir.
    bir şekilde oradaki köpeğin onca insan arasında orada dolaşmasında bir sebep olacağından (etraftaki dükkanlar ve oradaki müşteriler tarafından besleniyor oluşu gibi) korkmamak gerekmektedir.
    korkmayın lan korkmayın. siz hayatında hep bok gibi insanlardan tabiri caizse hayvanlık gördünüz diye hayvanlardan korkmayın.
  • 1 - kuzey'i bul
    2 - 1. maddeye göre güneş'in yönünü
    3 - 1. maddeye göre denizim yönünü bul
    4 - güneş ile denizin kesiştiği noktayı bul
    5 - 4. maddeye göre kesişen yöne rüzgarı sırtına alacak şekilde siktir git.
  • plajda yaktığın mangalda pişirdiğin köftelerden birini ver. ne kaybedersin.
  • eğer sayıca kalabalıklarsa kaportayı çizdirmemek adına anında oradan uzaklaşılması gereken durum
  • sahipli ev köpekleri için söylüyorum; mutlu olmak. belki de günlerce daracık evde kapalı kalmış hayvanın sokağı,doğal ortamı görünce hoplayıp zıplamasını,kumda yuvarlanmasını kocaman bir gülümsemeyle izlemek. o suya patilerini sokup çektikçe,kuyruğunu mutluluktan deli gibi salladıkça içine huzur dolması.
  • koşup denize dalmayin çünkü o da arkadan giriyor.
    yer: cesme ilica plaji
    kisi: vallaha billaha bir arkadaş.
    zaman: sabah yürüyüşü.
  • sağ el önde parmak çıklatma pozisyonunda, bacaklar dizden kırık yarı çömelme pozisyonunda, ağızdan çıkan iki muck muck sesiyle birlikte köpekle göz teması kurulur ve haldır haldır sevilir.
hesabın var mı? giriş yap