planet waves
-
yetmislerin ortalarindan, the band katkili bir bob dylan plagi.. donemin atesli dylan'ina biraz uzak, orta halli albumlerinden..
belki icindeki 'on a night like this' ve 'forever young' bir nebze.. -
bob dylan'ın 1974 tarihli albümü.
albümün özelliği sanatçının 1966 çıkardığı blonde on blonde albümünden sonra geçidiği motorsiklet kazası nedeniyle girdiği suskunluk döneminden sonra çıkardığı görece vasat greatest hits**, cover* ve country** albümlerinden sonraki geri dönüşünün bir işareti olmasıdır.
forever young olsun dirge olsun going going gone olsun wedding song olsun çok kaliteli şarkılara ev sahipliği yapan sevilen bir albümdür.
kendisinden sonra gelen blood on the tracks ve desire da dylan'ın en başarılı dönemi sayılır çoğu seveni tarafından. -
penaları gercekten kaliteli olan, benim gibi bir adama yuvarlak uclu pena sevdirebilmiş şirket.
-
kullandığım en rahat penaları üreten şirket. gayet şık gitar asklıları da vardır. hatta pena hediyelidir bu askılar. ancak oldukça tuzludur fiyatı.
-
birkaç günlük kullanımın ardından sürtünmeden dolayı erimeye başlayan penalar üreten firmadır.
yada ben ayıyım.
erimeyen penalar ve mükemmel tasarımlı gitar askıları, yeryüzündeki en kral wah pedalları için
(bkz: jim dunlop) -
monster cable ile rekabet edebilecek (tespit edebildiğim) en kaliteli kabloları üreten şirket.
http://www.planetwaves.com/pcables.aspx -
ürünleri hiçbir şeye benzemeyen fakat nispeten düşük fiyatları ve aynı tarz ürünlerin azlığı sebebi ile yurdum gitaristlerinin mecburen kullandığı marka.
-
-
kablolarının gürültüsü ciddi anlamda düşük olan firma. dip gürültüsünde çok net anlaşılabilen bir azalma sağlar.
-
çok kaliteli gitar aksesuarları üreten firma. penaları efsanedir. ayrıca piyasadaki en az dip gürültülü kabloları üreten ve cıvıl cıvıl gitar askıları da üretmektedir.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap