• playstation 3'ün eye toy'u. düşük ışıkta da yüksek kalitede çekimler yapabilecek kamera aynı anda 6 kişiyle video konferans'a da izin veriyor. the eye of judgment gibi oyunlarda da kullanılacak kamera, eyecreate yazılımıyla kullanıcılarına kendi video'larını oluşturma şansı veriyor. bu şahane ürünü gittigidiyor'dan 99 lira bayılarak almaktansa buradan kargo dahil 55 liraya almak çok daha mantıklı görünüyor: http://www.play-asia.com/…-71-zu-49-en-70-2c90.html
  • ilerde ps3 sahiplerinin çok işine yarayacak olan alet.

    http://www.engadget.com/…new-ps3-motion-controller/

    edit/not: bu hareket algılama zımbırtısı için daha gelişmiş bir kamera piyasaya sürülebilir gibi görünüyor.
  • webcam olarak da kullanılabilir. 640x480 çözünürlükte 60 fps'ye sahiptir. bu fiyattaki bir kameraya göre baya iyidir bu. üzerindeki microphone array sayesinde de noise suppression yapabiliyor yanılmıyorsam.

    bilgisayarınzda kullanmak istiyorsanız aşağıdaki linkten driverını indirebilirsiniz.

    http://codelaboratories.com/downloads/
  • bir anda bozulan bilgisayarımın dahili kamerasının yerine ilaç gibi yetişmiştir. yıllardır tozlandığı kutudan çıkardığımda bu kadar iyi performans beklemiyordum.

    üzerindeki mikrofon bence çok kaliteli. kameradan 1 metre uzakta durduğumda bile sesimi rahatça karşı tarafa iletiyor. ayrıca ortam sesini azaltma gibi bir özelliği de var sanırım.

    görüntü kalitesi bence gayet iyi. mikrofonu ise iphone kulaklığının yanında kat ve kat daha iyi geldi. yıllar önce aldığım bir elektronik alet ilk defa beni bu kadar mutlu etti.
hesabın var mı? giriş yap