• bir yakınımın başına gelmiş dolandırıcılık çeşidi, konuyu biraz araştırınca yüzlerce mağduru olduğunu gördüm, üstelik bu sayı katlanarak artmaya çok müsait, zira dolandıran bizzat ttnet olmasa da bariz bu dolandırıcılara göz yumuyor, kendi güvenlik hatasını size fatura ederken üstüne para kazanıyor.

    insanlar haberleri dahi olmadan borçlandırılıyor, ttnet faturası üzerinden tahsilat gerçekleştiriliyor.

    mağdurların ne yapması gerektiği detaylıca anlatılmış ve bir dilekçe örneği şu linkte mevcut, ancak benim önerim derhal aboneliğin iptali yönünde. ya başka servis sağlayıcıyla çalışın, ya da ttnet'e mahkumsanız aboneliğinizi başka bir yakınınız adına tekrar açın, mevcut kullanıcı adı tek şifre mail bilgilerinizi geçersiz hale getirin, aksi halde her ay haberiniz olmadan 500 tl gibi borçlarla karşılaşabilirsiniz.

    hukukçu arkadaşlar lütfen bu konuya el atın, bu haksız kazançlara engel olun.
  • http://www.haksozhaber.net/…zum-bekliyor-55969h.htm

    beni de ev telefonundan devamlı arıyorlar. en son dün aradı ismi gamze olan hoş sesli bir bayan. telefon numarası gözükmüyordu. ben hemen uyandım tabii ama dinledim bakalım ne diyecek diye. faturam çok geliyormuş da, hızım düşükmüş de, istersem düzeltirmiş de, cep telefonuma gelecek kodu söyleyecekmişim de..

    ama sağlam küfür yedi gamze kızımız.
  • http://www.eksiduyuru.com/…laystore-dolandiriciligi

    (bkz: 13 ocak 2016 ttnet rezaleti)

    rezalet gibi rezalet. yıllardir magduru dolu olmasina ragmen yillardir da göz yumuluyormus. 480 lira ile yine iyi yirttigimizi dusunuyorum. 1500 kitlemisler birine mesela.

    ne yapin edin, o parayi odemeyin. ttnet i kapattirin. cingar cikartin. o para cebinizden cikmasin. yoksa dolandırıcılık kaydi falan hikaye anladigim kadariyla.

    işin garibi, ne kimseyle telefonda konuştum ne şifre verdim. şifre bile gelmedi ki amk tüm bilgilerim değiştirilmiş.
  • 18 ocak 2016 tarihinde benden de 480 tllik işlem yapıldı playstore.com üzerinden. ttnet son derece küstah bir şekilde merak etmeyin borcunuzu taksitlendirdik diyor. bu işin peşini bırakmayalım.
  • faturası ödenmişi var. (bkz: #56927064)
  • cete olmuslar ulan cete. savci da bikmis. "ya bundan her gun 3 5 tane sikayet geliyor kapat ttneti kurtul bunu kazansan baskasiyla ugrasirsin" dedi. dava acip da sonuc alamayan insanlari da duydukca diyorum ki, boyle bi organize dolandiricilik yok.
    hukuk acisindan durum vahim arkadaşlar.
  • ttnet in güvenlik önlemlerini almayarak bizzat sorumlu olduğu dolandırıcılık şeklidir.
  • bu başlık sayesinde mağdur olmadığım durum. bilgilendiren arkadaşlara teşekkürler.
  • 5 ay once aynı sey basıma gelmıstır savcılıga gıdıp dılekcemı yazdım ama hala sonuc yok saolsun alısverısı yapan arkadas 10 ay taksıt yapmıs 50 50 oduyorum. adamlar musterı hızmetlerını arayıp telefon numaranı degıstırıp cakıyolar. bunları yapan lar gunah almak ıstemıyorum ama ya ttnetin içindeki inside men yada ınternet kafe ler cunku aldıkları oyun kodları steam kodudur lol dur sonra da bu kodları satıyolar aslında uzerıne dusulse o kadar rahat bulunurki. kodugumun borcunu odemeden de kapatamıyorsunuz
  • belki takip eden vardır yeşili yanar diye yazıyorum, mağduru olup paramı geri aldığım dolandırıcılık. savcılıktan dava açtıktan 4 ay sonra paramı iade ettiler. gerçi ne savcılıktan aradılar ne dava dosyasıyla ilgili bir sonuç var ortada. kendi kendilerine geri ödemeyi uygun görmüşler herhal bugune kadar ödemek zorunda kaldığım tutarı. merak eden varsa https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/…in.do?pg=2 adresten borç/alacak sorgulayabilirler.
hesabın var mı? giriş yap