• mesajına "siktir git" diye başlayan terbiyesiz yazar. mesaj atarken dikkatli olmak lazım.
  • yazdığı entrylerden anladığım kadarıyla boğaziçi'nde okuyan yazar. ama biraz daha yazsın iyice emin olayım.
  • küfür etmeyi vizyon haline getirmiş yazar. terbiyesiz ve seviyesiz.
  • plazayla ilgili her şeyden öyle bunaldım ki
  • (bkz: boş gezenin boş kalfası) çöpe atsan çöp kabul etmez.
  • yurtdisinda yasayip uc yilini doldurmayanlarin da 21 gun temel askerlik yapmak zorunda oldugunu bilmeden, yurtdisinda yasayan herkes uzaktan egitim alacak sanan ve dogrusunu ogrenmek yerine karsisindakinin zekasina hakaret etmeye calisan bos bir yazar.

    hep soylerim insanin cahil olmasi sorun degil, ama cehaletinin farkinda olmayip her boku bildigini sanmasi sorun. ulkemiz icin, ulkemin insanlari ici sorun.

    iste bu yuzden sevgili dostum yurtdisindayim. senin gibilerden kactim.

    edit: adam belali cikti. ozel mesajlarda lafi yeyince tehdit etmeye basladi yahu komedi. al sildim ozelden yazdigin sacmaliklari. maalesef bu senin sorununu cozmeyecek dostum. sen okumayi ve okudugunu anlamayi, bilgin olmayan konularda konusmaman gerektigini ogrenmedigin surece sorunun gittikce buyuyecek, careyi tehditlere siginmakta aramaktan baska bir yolunkalmayacak.
  • (bkz: #80803731)
    (bkz: #80803914)

    ozel mesajla terbiyesizlik yapanlara haddini bildirmekten zevk aliyorum. sonra burada gelip entry okuyorlar iste sayfa sayfa bir sey bulabilmek icin. ara canim ara o ses turkiye de izliyorum, onlari da paylas ahaha.

    hep soylerim yine soyleyeyim, bir insan cahil olabilir, bilmemek degil ogrenmemek ayiptir. ancak bilmedigi konularda artistlik yapip havalanmaya calisanlarin havasini almak da hobimdir iste boyle. sonra adama satir satir gecmis entryleri okuturlar.

    adamin cahil oldugu zaten bilgeligi "azılı dinsiz, 15-20 ülke görmüş lgs, öss ales, yds her sınavda ilk 100-500 lerde olan birisi" diye tanimlamasindan belli. daha ne denir ki.

    sana benden acik cek dostum. tum ozel mesajlarimi yayimlayabilirsin. senin gibi kanun maddeleri gostererek suclamam seni. ahaha komedi ya adam kanun maddesi gonderip bu yaptigin suc diyor. usenmemis kanunu bulmus tehidt etmek icin. altina sicti bari ortalik bok kokmasin diye ugrasiyor.

    sen once dovizli askerlikle bedelli askerligin farkini ogren,
    3 yilini doldurmayanlarin dovizli askerlikten faydalanamayacagini ogren,
    bedelli askerlik yasasinin 40 yildir degismeyen sabit bir yasa olmadigini ogren,
    daha 6-7 sene once dovizli askerlige de 28 gun temel egitimin zorunlu oldugunu ogren.

    ogrendin gerci. dun kafana vura vura ogrettim. hadi yallah simdi, ulke ulke gezip dinsizliginle ovunmeye devam et. gittigin yerlerde de oss puanini gosterirsin.

    https://eksiup.com/6a3be3c2b64
    https://eksiup.com/5ab4e3bef94
  • kendisine bana cs:go'da spray öğretir misin dedim bana sen önce dişlerini fırçalamayı öğren tarzında ayar verdi. çok kırıldım sözlük.
  • kendisinden mesaj yoluyla ve bilinmeyen bir nedenle, çook ağır bi ayar yiyince (ağlıyorum şu an, iki gözüm iki çeşme adeta), kimmiş bakiim diye buraya gelip, tek şanslının ben olmadığımı öğrendiğim yazar.

    üstüne gitmeyin, oluyo böyle...

    sevgisiz büyümek, yalnız olmak, hala sevilmiyor olmak gibi nedenlerin biri ya da hepsi olabilir. ya da hiç biri yoktur da arıza doğuştandır. bilemeyiz.

    o yüzden üstüne varmamak lazım.
  • geçen ay yazdığım bir entry üzerine, direk olarak mesaj yoluyla hakaret eden yazar.

    doğal olarak karşılığını küfür olarak aldı. hatta kendisine yüzyüze konuşmayı teklif ettim. bu eleman ise mesajımı şikayet etti ve 1 saat olmadan çaylak yiyip lanetlendim.

    düşünün bir, birisi size durup dururken özelden hakaret etme cesaretini bulup durduk yere tahrik ediyor. siz küfür edince lanetleniyorsunuz. şu gözünü sevdiğimin sözlüğünde istemesende olayların dışında kalamıyorsun. manyağın biri gelip seni buluyor. her zaman da susamıyorsun.

    işin ilginci bu olayın meydana geldiği gün pazar gecesi. ve bir saat içinde çaylak yiyorum. ancak onun bana ettiği hakaret mesajını şikayet edince hiçbir şey olmuyor. tam 5 kez aynı mesajı şikayet ettim 1 hafta boyunca. ancak o zaman birşey yapıldı . o da 3 gün mü ne çaylak yedi. özellikle takip ettim. birde diyor ki ne oldu da sözlük beni çaylak yaptı. adam her istediğini yapabileceği kanısına sahip sözlükte. nikaltindan anlaşılacağı üzere ciddi anlamda desteğe ihtiyacı olan biri

    bu vesileyle ilk mesajı atıp tahrik eden adama 3 gün çaylak verip karşılık verene 1 ay veren gözünü sevdiğimin sözlük yönetimine de selamlarımı yolluyorum.
hesabın var mı? giriş yap